Ladekasten, boekenkasten en dressoirs

Kasten voor de woonkamer en slaapkamer

Op deze pagina kom je meer te weten over de verschillende soorten kasten binnen ons vaste assortiment. Wij hebben een ruim assortiment aan kasten zoals boekenkasten, ladekasten, dressoirs en buffet- of vitrenekasten in varierende stijlen. 

Onze kasten zijn met name gemaakt van teak, eik, accacia en mango hout. Daarnaast beschikken wij ook over een aantal metalen kasten. Binnen onze collectie hebben wij simpele maar ook complexe modellen: bijvoorbeeld met kasten met lades of een kast met plankjes of opbergvakken. 

Sommige kast modellen kunnen op maat voor je worden gepersonaliseerd. Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons te bespreken!

boekenkast

Boekenkasten 

Een prachtige boekenkast hoort natuurlijk ook bij een stijlvolle woonkamer.

Binnen ons assoriment aan kasten, hebben wij een aantal bijzondere boekenkast modellen in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld een industriele boekenkast met houten planken en een metalen frame.

Naast de moderne boekenkast, hebben we natuurlijk ook het planken boekenkast model, het boekenkast trap model of een boekenkast met deuren of lades voor een speels effect. 

Bekijk hier de boekenkasten!

Ladekasten en opbergkasten 

Alle rondslingerende spullen in je woonkamer moet je natuurlijk op een stijlvolle manier kwijt kunnen. Lade kasten en opbergkasten zijn daarvoor de perfecte oplossing! 

Binnen ons assortiment kun je veel verschillende kleine en grote opbergkasten vinden in varierende stijlen.

Wij hebben onder anderen veel rustieke kasten, moderne kasten en industriele kasten perfect voor in de woonkamer of slaapkamer. 

Metaal en hout staan centraal binnen ons gehele assortiment. Wij gebruiken verschillende soorten hout zoals eik, teak,  accacia en mango hout. Ook hebben wij een aantal volledig stalen opbergkasten met een zeer robuuste uitstraling. 

Ook is er een groot verschil tussen onze 'simpele' en 'complexe' stellingkast modellen. Sommige stellingkasten hebben maar 4 lades of opbergvakken en anderen hebben er wel 25!
 

Bekijk hier de ladekasten en opbergkasten!

2014_DSC0974_1600x1066
vitrinekast_teak

Buffet- en vitrinekasten 

Naast prachtige kasten voor de woonkamer, is een buffetkast of vitirinekast natuurlijk ook super stijlvol voor je eetkamer of keuken.

Een leuke grote eetkamer kast is bovendien ook super handig om boodschappen en extra tafelgerei in op te bergen! Niet zoveel ruimte? Dan kun je nog steeds heel veel kwijt in een hoge en smalle vitrinekast. 

Wat is jouw stijl: de landelijke buffetkast of industriele vitrinekast? Ons assortiment aan eetkamerkasten is bescheiden maar wel varierend. De kasten zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren en materialen zoals eikhout, teakhout en metaal.

We hebben bijvoorbeeld 'moderne kabinet kasten' zoals een dingklik kast of een stalen vitrinekast in ons assortiment, maar we hebben ook 'antieke kasten' zoals een traditionele teak vitrinekast of de vintage buffetkast in onze huidige collectie.
 

Kortom, er zijn veel verschillende kast stijlen die goed aansluiten op veel varierende interieur stijlen. 

Bekijk hier de buffet- en vitrinekasten!

Dressoirs 

De slaapkamer mag natuurlijk ook niet vergeten worden, en daarom hebben wij ook aan aantal leuke dressoir meubelen binnen ons assortiment!

Bijvoorbeeld een landelijke dressoir van teakhout of juist een klassieke dressoir met een witte frisse kleur kleur coating over het hout heen. 

Daarnaast hebben we ook nog industriele dressoirs van hout en staal, rustieke dressoirs met een bohemian look of mango houten dressoirs met een warme kleurtint. 

Tot slot hebben we ook nog het ‘zwevend dressoir' model vergelijkbaar met een tv dressoir model. Dit model is natuurlijk uitermate geschikt om een tv op te plaatsen.
 

Bekijk hier de dressoirs!

2409_2082_DSC1178_6000x4000_1600x1066
nachtkastje

Nachtkastjes

Nachtkastjes voor in de slaapkamer kunnen we natuurlijk niet overslaan! Ons assortiment aan nachtkasten is nog relatief klein vergeleken onze andere collecties.

De meeste houten nachtkastjes hebben een klassieke of landelijke stijl. Bijvoorbeeld een rotan nachtkastje of een vintage nachtkastje. De nachtkastjes met een houten middel en een metalen frame hebben vaak een meer industriele stijl.

Onze houten nachtkastjes worden met name teak, eik en accacia hout gebruikt voor een natuurlijke kleur nuance. 

Je kunt er ook voor kiezen om een kleur coating over het hout te gooien en zo bijvoorbeeld een prachtig zwart nachtkastje te creeren!

Bekijk hier de nachtkastjes!