Wastafelkranen

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-24 van 160

Aflopend sorteren
Gratis verzending vanaf €50
14 dagen retourrecht
Beste kwaliteit
Veilig (achteraf) betalen
Gratis verzending vanaf €50
14 dagen retourrecht
Beste kwaliteit
Veilig (achteraf) betalen
  Pagina
  per pagina


  Royaal elegant of toch liever strak en modern? Een wastafelkraan is net het bepalende detail van jouw badkamer of keuken! Bij Teakea bieden wij je alle keuze in verschillende stijlen binnen ons ruime assortiment. Dankzij de hoge kwaliteit aan materiaal wat hierin wordt verwerkt, ben jij verzekerd van vele levensjaren aan plezier! Bij alle kranen staan de geschatte levertijden vermeld, zodat je weet wanneer jij je bestelling kunt verwachten. Daarnaast ben je natuurlijk ten allen tijden welkom in onze showroom in Tolbert om je wastafelkraan van dichtbij te bewonderen!

  Wastafelkraan zwart klassiek en modern

  Ben je op zoek naar een wastafelkraan in het zwart? Deze zijn in zowel een klassiek als moderne stijl te verkrijgen! Door de matte topcoating waarbij deze zijn afgewerkt zal je niet snel last hebben van zichtbare vingerafdrukken. Daarnaast ben je verzekerd van een zeer luxe, kwalitatief afgewerkte look. De wastafelkranen van Teakea zijn dankzij de zwarte coating ook meteen erg onderhoudsvriendelijk! Wat is er om niet van te houden? 

  Inbouw wastafelkraan minimalistisch en praktisch!

  Ga je voor een minimalistische look boven de wasbak? Dan is een inbouw wastafelkraan net wat voor jou! Niet alleen geeft dit een zeer moderne uitstraling, het brengt ook nog eens een hoop voordelen met zich mee. Doordat de leidingen namelijk in de muur zitten verwerkt oogt het meteen erg rustig. Daarnaast behoud je meer ruimte op je wastafel voor andere details. Hierdoor scheelt het je in schoonmaakwerk en kun je er zelf voor kiezen hoe hoog je de inbouw wastafelkraan gemonteerd wilt hebben!

  Hoge wastafelkraan voor een sierlijke uitstraling

  Sierlijk en praktisch, een hoge wastafelkraan kan je in combinatie met de waskom plaatsen om meer ruimte te creëren voor het wassen van je gezicht, poetsen van je tanden of vullen met een emmer water. Bij Teakea kan je deze charmante kranen verkrijgen in veel verschillende roestvaste materialen en kleuren, zodat deze past bij de stijl van je keuken of badkamer! Wil jij vandaag nog een hoge wastafelkraan aanschaffen? Bekijk ons ruime assortiment of kom gezellig langs bij onze showroom in Tolbert! Of bekijk ons ruime aanbod in sanitair

  Wastafelkraan aansluiten

  Voordat jij je nieuwe wastafelkraan kunt aansluiten is het van belang dat de oude juist is verwijderd. Hiervoor zal je de hoofdkraan moeten sluiten en alles wat hierop verbonden is laten leeglopen. Hiermee voorkom je dat dit een waterballet veroorzaakt tijdens het afkoppelen. Vervolgens draai je de moeren los en ontkoppel je de sifon onder je wasbak. Verwijder tenslotte de wastafelplug en voila, haal de oude kraan er in zijn geheel uit! Herhaal deze stappen achterstevoren om de gloednieuwe wastafelkraan gemakkelijk aan te sluiten!

  Wat is dit? Check "Onthoud mij" om op deze computer toegang te krijgen tot je winkkelwagen, zelfs als je niet ingelogd bent.