Eiken en Teak meubels op maat

Gepersonaliseerde eiken & teak meubels op maat

Bij meubelmakerij Teakea kun je er ook voor kiezen om meubelen op maat te laten maken. Heb je bijvoorbeeld een meubel gezien in onze webshop, maar zat jouw ideale maat er niet tussen? Of kun je steeds nèt niet het meubel vinden waar je naar op zoek bent? Wij helpen je graag om houten meubels op maat te maken en je persoonlijke wensen te vervullen! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een standaard meubel uit onze vaste collectie te personaliseren. Wij kunnen gemakkelijk de  afmetingen en de kleur voor je aanpassen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, zodat we samen een geschikt ontwerp kunnen maken.

Op deze pagina lees je meer over onze maatwerk mogelijkheden of kun je direct jouw offerte aanvragen via het contactformulier. Kom eens langs in onze winkel of neem gerust via de telefoon of mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt maatwerk bij Teakea?

Bij Teakea hebben wij de productie in eigen handen. Door de directe communicatie binnen het bedrijf, zorgen wij dat je maatwerk wensen snel worden nageleefd. We bespreken graag zorgvuldig alle details met je door om een offerte voor je maken. In de offerte zullen opnieuw alle specificaties van het meubel staan, samen met de prijs en de geschatte levertijd. Omdat ieder meubel anders is zal de leveringsperiode en de prijs verschillen per meubel. Op basis van de afmetingen, de materialen, de afwerking en de kleurcoating zullen wij een prijs opstellen. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan om een prachtig en kwalitatief meubel te maken!

Je eigen ontwerp bij onze maatwerk meubels

Hieronder hebben wij een handige check list gemaakt om je te helpen je meubel ideeën te realiseren. De lijst gaat in op de stijl, de afmetingen, de materialen (structuur) en de kleuren. Klik hier om meer te lezen over onze verschillende houtsoorten en de unieke voordelen per houtsoort. Indien je een eigen ontwerp wilt laten maken, zouden ook we graag een foto of tekening van je ontwerp ontvangen. Weet je nog niet precies wat je allemaal wilt? Geen zorgen. Wij helpen je graag bij in jouw zoektocht naar het ideale maatwerk meubel en we kunnen je adviseren tijdens een persoonlijk gesprek. Van grote tot kleine meubels: alles is mogelijk! Bijvoorbeeld teak meubels op maat zoals een teak tv meubel is geen enkel probleem voor ons!

1. Kies je stijl

 • Wat voor type meubel wil je graag laten ontwerpen? 
 • Welke stijl wil jij graag toevoegen aan de maatwerkmeubel?
 • Tip: Stuur ons een foto, afbeelding of tekening zodat wij nauwkeurig en snel jouw persoonlijke meubel kunnen realiseren!

2. De materialen en kleuren

 • Bepaal de materialen van het meubel: mix en match met verschillende materialen! Hout, stof, metaal?
 • Bedenk de kleur en/of de behandeling van het materiaal (bijvoorbeeld een whitewash voor het hout of een zwarte matte poedercoating voor metaal).
 • Kies ook de afwerking van het materiaal. (bijvoorbeeld glad of grof hout).

3. De maten

 • Welke afmetingen moeten het meubel hebben? Denk hierbij aan de lengte, de breedte, de hoogte en de dikte.
 • Deuren of lades? Hoeveel? Welke afmetingen? 
 • Tip: Indien het meubel uit verschillende onderdelen bestaat, bedenk de afmetingen per onderdeel (bijvoorbeeld poten, tafelbladen, deuren of lades)4. Extra Meubel Elementen
 • Met (extra) elementen bedoelen wij de bijzondere onderdelen van het meubel zoals glazen deuren of een lade sluit-systeem. 
 • Of... Een complete meubel set is natuurlijk ook mogelijk! Bijvoorbeeld een eetkamer tafel met stoelen. Geef je wensen voor elk meubel van de set nauwkeuring aan! 

Onze werkplaats

Bij Teakea, zijn wij gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubels van hout. Met name teak meubelen ontwerpen en maken is onze grootste specialiteit. Omdat wij de productie in eigen huis hebben is het voor ons geen probleem om kleine- of grote meubel aanpassingen te maken. Zelfs persoonlijke en nieuwe ontwerpen van onze klanten realiseren is mogelijk. In onze werkplaats in Tolbert wordt dagelijks hard gewerkt om de mooiste meubelen te maken. Onze ruime meubelmakerij is uitgerust met moderne apparatuur om de hoogste kwaliteit aan onze klanten te bieden. 

Vakkundige meubelmakers

Onze meubelmakers hebben jarenlang ervaring in het meubel ambacht waardoor we onze meubelen snel en vakkundig gemaakt worden. Aan de hand van jouw persoonlijke ontwerp kunnen onze vakmannen precies maken wat jij voor ogen hebt. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een eettafel, salontafel, een bed of een kast laten met een heel specifieke stijl en afmetingen. Alles is mogelijk, geen ontwerp is tè gek voor ons! Laat je verrassen door onze maatwerk specialisten. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs om samen de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op.

    

Wat is dit? Check "Onthoud mij" om op deze computer toegang te krijgen tot je winkkelwagen, zelfs als je niet ingelogd bent.