Teakea Showroom

Showroom

1500 m2 showroom


LEURINGSLAAN 40, 9356VM TOLBERT

Maatwerk

In de werkplaats maken wij de meeste producten zelf. Waar alleen materialen van uitstekende kwaliteit wordt gebruikt.


Lees meer

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag  
Winkel jij liever offline dan online? Kom dan een kijkje nemen in onze prachtige showroom! In onze woonwinkel kun je terecht voor wooninspiratie, om informatie in te winnen over bepaalde artikelen of om advies te vragen over jouw meubelen of woonwensen. In onze ruime showroom van meer dan 1500m2 krijg je een goede impressie van ons werk en doe je inspiratie op om natuurlijke materialen te gebruiken in jouw interieur. Kom langs en laat je verrassen!
 
 

Bekijk het assortiment

Wil je bij ons langs komen om een specifiek artikel te bekijken? Neem dan vooraf contact met ons op om te informeren of dit meubel aanwezig is in de showroom. Wegens ons snel wisselende en ruime assortiment kunnen wij helaas niet al onze producten laten zien in de showroom. Om teleurstellingen te voorkomen raden we iedereen aan om ons eerst even te bellen op (telefoonnr). We horen graag van je!

Laat je inspireren

Of je nu gaat voor een landelijk interieur of op zoek bent naar een industriële uitstraling, je kunt het allemaal vinden in onze showroom. De showroom is opgebouwd uit verschillende woonkamer, badkamer en tuinsettings. Deze settings worden regelmatig aangepast op de nieuwste collecties en woontrends en zijn natuurlijk seizoensafhankelijk. Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Iedere setting heeft zijn eigen stijl en hierdoor kom je er al snel achter wat je aanspreekt.
 
 

Bezoek onze werkplaats

Ben je jouw ideale meubel tegen gekomen maar zijn de maten niet helemaal naar wens? Veel van de producten in de showroom worden gemaakt door onze eigen meubelmakers in de werkplaats. Je bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen! Onze werkplaats bevindt zich in het zelfde pand als de showroom en een bezoekje aan de winkel is dus gemakkelijk te combineren met een korte wandeling door de werkplaats. Hier kun je terecht voor afwijkende maten of een eigen ontwerp, vraag dus gerust naar de mogelijkheden tijdens jouw bezoek!