Showroom Meubelwinkel Teakea

Een dagje meubelwinkel Teakea in Tolbert, Groningen

Winkel jij liever offline dan online? Kom dan een kijkje nemen in de prachtige showroom van onze meubelwinkel! In onze meubelzaak in Tolbert, Groningen kun je terecht voor wooninspiratie, en natuurlijk om informatie over onze meubel collecties en maatwerk mogelijkheden. Daarnaast kun je bij ons om advies te vragen betreft jouw woonwensen. Wij helpen je graag!

Langskomen in de showroom van onze meubelzaak? 

Komt je uit de regio Groningen en wil je bij ons langskomen om een specifiek meubel te bekijken? Neem dan vooraf contact met ons op om te informeren of dit meubel aanwezig is in de showroom en op voorraad ligt in ons magazijn. Wegens ons snel wisselende en ruime assortiment kunnen wij helaas niet al onze meubelen in de showroom plaatsen. Om verwarring en/of teleurstelling te voorkomen raden we aan om ons eerst even te bellen. We horen graag van je!

Ontdek het assortiment in onze inspirende showroom

Teakea is gevestig in de gemeente Groningen. Om precies te zijn Tolbert, onze meubelzaak  is binnen een half uur te bereiken vanuit hartje Groningen. In onze ruime showroom van meer dan 1500m2 krijg je een goede impressie van ons bedrijf. In de winkel kun je een grote variatie aan verschillende woonmeubelen en badkamermeubelen bekijken.


Wij hebben o.a. een collecties van verschillende eettafels, salontafels, stoelen, banken, kasten, wastafels en woonaccessoires. Het grootste deel van onze showroom bestaat uit meubelen die uit onze eigen werkplaats komen zoals badkamer meubelen, tafels, TV meubelen en kasten van verschillende soorten hout. Naast onze eigen meubelen verkopen wij ook meubelen verkregen via verschillende meubel groothandel leveranciers. Door het gebruik van verschillende leveranciers houden wij ons assortiment ruim en divers betreft meubel materialen en stijlen.  Ook kun je ons ool atijd vragen om interieur advies. Wij geven je graag inspiratie en tips over het gebruik van verschillende stijlen en natuurlijke materialen in je interieur. Kom langs en laat je verrassen!

Lees hieronder meer over ons aanbod door per onderwerp op de hartjes te klikken.

Woonkamer meubelen Keuken & eetkamer meubelen Badkamer meubelen Tuin meubelen

Laat je inspireren

Of je nu gaat voor een landelijk interieur of op zoek bent naar een industriële uitstraling, je kunt het allemaal vinden in onze showroom. De showroom is opgebouwd uit verschillende woonkamer, eetkamer, badkamer en tuin settingen. De verschillende showroom settingen worden regelmatig aangepast op de nieuwste collecties en woontrends. Daarnaast is de showroom natuurlijk seizoensafhankelijk. Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Iedere setting heeft zijn eigen stijl en hierdoor kun je er al snel achter komen  wat je aanspreekt.

Bezoek aan onze meubelmakerij

Ben je jouw ideale meubel tegen gekomen maar zijn de maten niet helemaal naar wens? Geen zorgen! Veel meubelen uit de showroom worden gemaakt door onze eigen meubelmakers in de werkplaats. 


Omdat we een eigen werkplaats hebben, kunnen we dus ook meubelen op maat voor je maken. Je bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkplaats! Onze werkplaats bevindt zich in hetzelfde pand als de showroom. Een bezoekje aan de winkel is dus gemakkelijk te combineren met een korte wandeling door de werkplaats. Hier kun je terecht voor maatwerk meubelen, of laat je eigen ontwerp bij ons maken. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden tijdens jouw bezoek!


Wij zijn dé meubelwinkel voor de omgeving van Tolbert waaronder Groningen, Leek, Roden, Zuidhorn, Grootegast, Marum, Bedum, Ten Boer, Rottum, Grijpskerk, Winsum, Bakkeveen, Norg, Haren en Eelde.