Zwevende badkamermeubelen

Zwevende badmeubels aan de muur


Ben jij op zoek naar een nieuwe stijl voor je badkamer? Bekijk hier onze collectie aan zwevende badkamermeubels voor aan de muur. Onze zwevende badmeubels zijn gemaakt volgens een functioneel en modern design.
De zwevende wastafels zijn gemaakt van prachtig eikenhout. Het eikenhout kan worden behandeld met verschillende kleurcoatingen. Zwevende wastafelmeubels zijn ideaal voor scandinavische sfeer in je badkamer.

Onze zwevende badmeubels zijn makkelijk op te hangen en beschikken over een geluidloze ladesysteem sluiting.  De hangende wastafelkasten kunnen van verschillende houtsoorten gemaakt worden zoals eikenhout of teakhout. Onze hangende badkamerkasten zullen zorgen voor een ultiem gebruikscomfort. 


Productie


De badkamermeubels worden door onze vakkundige meubelmakers gemaakt in de werkplaats met woonwinkel in Tolbert. Met de productie geheel in eigen handen, kunnen wij al je wensen persoonlijk verwerken. Zowel de hout behandelingen en de afmetingen kunnen aangepast worden. Zo zorgen wij voor meubels die volledig aan jouw verwachtingen voldoen!

 

Hout behandelingen

Voor al onze verschillende zwevende badkamerkasten kun je een persoonlijke hout behandeling toepassen. Je kunt uit vijf verschillende kleur lak behandelingen kiezen:

  • Charcoal (zwart) behandeling
  • Pure geolied (honing bruin) behandeling
  • Smoke 5% behandeling
  • Transparante behandeling
  • White wash naturel behandeling

Verschillende maten

De zwevende wastafelkasten hebben verschillende afmetingen. Voor de meeste muur wastafels kun je kiezen tussen een lengte van 60 cm en 200. Voor afwijkende maten kun je altijd even contact opnemen met ons.

Wij kunnen eventueel ook badmeubelen op maat voor je maken. De lengte, breedte/diepte, en hoogte kunt je zelf aanpassen. Heb je een kleine badkamer? Dan kunnen we onze hangende muur wastafels gewoon een stukje kleiner maken. Heb je juist een hele grote badkamer? Dan kunnen we de hangende wastafels aan de muur een stukje groter maken.

Ladesystemen

Er zijn verschillende lade opties voor de zwevende wastafels. Door verschillende lade systemen aan te bieden zorgen wij voor een variërend gebruikscomfort. Voor iedereen zit er wel een fijn ladesysteem tussen. Je kunt kiezen uit drie verschillende ladesystemen:

  • Blumotion ladesysteem met zachte demping en geluidloze sluiting.  

  • Blum ‘Push to open’ ladesysteem met geluidloze en soepele sluiting.

  • Softclose ladesysteem met een zachte en geluidloze sluiting en greeploze lades.

Ophangsystemen

Ook hebben wij verschillende soorten ophangsystemen. Er zal rekening worden gehouden met voldoende ruimte voor de waterleidingen en electriciteits kabels rondom de wastafel. Je kunt kiezen uit:

  • Camar ophangsysteem met blinde kastophangers. Verstelbaar in diepte (19 mm) en hoogte (22 mm). Inclusief witte afdekkappen.

  • Hout constructie: Een eenvoudig ophangsysteem. Verkrijgbaar in meerdere maten, afhankelijk van de maat van het wastafelmeubel.