TV meubels voor de woonkamer

Personaliseer jouw TV meubel! 

Ons assortiment aan TV meubelen is erg variërend: van industriële TV meubelen tot rustieke TV meubelen. Wij maken vooral gebruik van hout zoals eiken en teak, soms zelfs in combinatie met metaal om een stoere look aan het meubel te geven, bijvoorbeeld een teak TV meubel met stalen poten.
 

Betreft onze houten TV meubelen kun je in sommige gevallen zelf een kleur coating kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een donker of licht effect over het natuurlijke hout, maar je kunt er ook voor kiezen om de natuurlijke kleur van het hout te behouden. 

Naast staande TV meubelen hebben we ook een aantal bijzondere TV kast modellen, zoals zwevende TV meubelen en TV meubelen met wieltjes. Ieder model is weer uniek en heeft zijn eigen stijl. Sommige TV kasten hebben veel kleine lades, deurtjes of opbergvakjes en anderen zijn juist veel simpeler, bijvoorbeeld met twee grote lades.

Wij proberen ons assortiment zo breed mogelijk in te delen met verschillende meubelstijlen zodat er voor ieder wat wils is! 


Traditionele houten TV meubelen

Om te beginnen hebben wij binnen ons assortiment traditionele houten TV meubelen van eikenhout en teakhout.

Hout maakt het meubel bijzonder en geeft een natuurlijke uitstraling aan de ruimte. Het hout is bewerkt met een natuurlijke olie om voor een warme uitstraling te zorgen. De nerf structuur van het hout komt bovendien mooi naar voren door de olie beschermingslaag.
 

Alhoewel het gebruik van hout een traditionele look geeft aan het TV meubel, geven de greeploze deuren en lades juist weer een moderne uitstraling. Het openen en sluiten van de deuren en lades gaat fluweelzacht door het soft-close lade systeem. 

Bekijk hier de TV meubelen!

eiken_tv_meubel_
industrieel_tv_meubel
Moderne en industriële TV meubelen 

Nog steeds super trendy binnen de interieur wereld zijn industriële meubelen en zo ook de industriële TV kasten met een moderne twist! 


Onze moderne en industriële tv kast modellen zijn gemaakt van recycled teakhout en staal voor een robuuste en stoere look. Teakhout is een vrij dikke houtsoort en geeft daardoor een robuuste uitstraling aan het meubel. 

Onze moderne tv meubelen hebben vaak rechte lijnen en zijn vrij strak of juist grof afgewerkt voor een speels effect. De natuurlijke hout structuur komt zo mooi naar voren in het meubel! 

Bekijk hier de TV meubelen!

Rustieke TV meubelen 

Onze rustieke tv meubels zijn gemaakt van massief gerecycled teakhout en hebben daardoor een donkere en robuuste uitstraling. 

Onze rustieke tv dressoirs hebben vaak een uitstekend tafelblad en grote lades en of planken om het robuuste meubel wat ruimer te doen laten lijken. Bovendien zijn de poten van dit type TV meubel vaak vrij dik en massief wat juist weer die extra robuuste en rustieke uitstraling geeft. 

Het hout heeft een grove structuur wat de natuurlijke nerven en vormen van het hout prachtig naar voren laat komen. 

Bekijk hier de TV meubelen!

teak_rustiek_tv_meubel
robuust_zwevend_tv_meubel_
Zwevend TV dressoir 

Tot slot hebben wij een aantal prachtige zwevende tv meubel  modellen binnen onze collectie. Onze zwevende tv dressoirs zijn vaak gemaakt van eikenhout dat is behandeld met een natuurlijke lichte kleurcoating en beschermingolie om het hout goed te verzorgen. 

Ieder tv meubel heeft weer een unieke stijl. De meeste modellen hebben een robuuste en natuurlijke stijl door de grove houtstructuur en donkere natuurlijke houtkleur. 

Bovendien hebben veel modellen bijzondere lades, deuren of opbergvakken in verschillende aparte vormen.

Bekijk hier de TV meubelen!