Teak Badkamerset Pedestal Enkel | 80x40x80

€ 959,00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De badkamerset Pedestal maakt van jouw standaard badkamer echt iets speciaals. Deze set is inclusief de ronde spiegel en de wastafelzuil van echt natuursteen. De combinatie van de prachtig uitgevoerde wastafelzuil met het design van het halfronde wastafelmeubel van teak is bijzonder en heel sfeervol. De mooie ronde spiegel in het design maakt het geheel helemaal compleet. De natuurlijke materialen waaruit deze badkamerset is samengesteld geven aan je badkamer een fijne ambiance waarin het prima toeven is en heerlijk relaxen. Na een drukke dag lekker ontspannen om nieuwe energie op te doen is voor iedereen belangrijk. In een badkamer met deze mooie set is dat geen enkel probleem meer.

 

De open vakken in het meubel zijn handig te gebruiken voor handdoeken of leuke badkameraccessoires. Voor het wastafelmeubel is hoge kwaliteit teak gebruikt. De natuurstenen wastafelzuil is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart/grijs en wit/creme, zie de foto's.

 

Heb je persoonlijke wensen betreffende deze badkamerset dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van maatwerk.

 

Badkamerset Pedestal brengt uniek design in je badkamer.

Stel een vraag