Teak Badkamerset Pedestal Enkel | 100x40x80

€ 1.159,00
Levertijd: 1 week

De badkamerset Pedestal is een echte blikvanger die van jouw badkamer echt iets moois maakt. Deze set is inclusief de spiegel en de natuurstenen wastafelzuil. De combinatie van de prachtig uitgevoerde wastafelzuil met het ontwerp van het halfronde wastafelmeubel van teak is uniek en heel sfeervol. De mooie ronde spiegel in het ontwerp maakt het geheel helemaal af. De natuurlijke materialen waaruit deze badkamerset is gebouwd geven aan je badkamer een fijne sfeer waarin het prima relaxen is. Na een drukke dag heerlijk ontspannen om nieuwe energie op te doen is voor iedereen belangrijk. In een badkamer met deze mooie set is dat geen enkel probleem.

 

De open vakken in het meubel zijn te gebruiken voor handdoeken of leuke badkameraccessoires. Voor het wastafelmeubel is hoge kwaliteit teak gebruikt. De natuurstenen wastafelzuil is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart/grijs en wit/creme.

 

Heb je persoonlijke wensen betreffende deze badkamerset dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van maatwerk.

 

Badkamerset Pedestal brengt uniek design in je badkamer.

 

Stel een vraag