Waskommen van riviersteen, marmer of hout

Prachtige waskommen van riviersteen, marmer en hout!

Breng de natuur in huis met houten, marmeren of rivierstenen waskommen voor je badkamer of keuken. Echte eyecatchers!

Bij Teakea maken wij veel gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, marmer en natuursteen om onze meubelen een frisse en natuurlijke uitstraling te geven. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, creëer je een echt wellness gevoel. Onze waskom modellen zijn daarom ook uitermate geschikt voor een gastverblijf, hotel, wellness center of een schoonheidssalon of gewoon bij jou in de badkamer!

1955_badmeubels_1600x618

Twinsinks!

Ja, je leest het goed: twinsinks! Ben je helemaal weg van onze waskommen of wastafelzuilen, maar zou je graag setje van twee willen hebben? Dat kan met onze twinsink varianten!

Omdat iedere waskom een eigen unieke vorm heeft, is het nog wel eens een uitdaging om twee passende waskommen te vinden.

Onze twinsinks sets zijn daarom speciaal geselecteerd om ervoor te zorgen dat de kleur, de steensoort en de afmetingen van de twee waskommen goed bij elkaar passen.


Twinning is winning!
Bekijk hier de twinksinks

1119_waskom-002_1200x1200

Rivierstenen waskommen

Onze rivierstenen waskommen worden gemaakt vanuit een eeuwenoude rivierkei. Elke riviersteen heeft een opmerkelijke natuurlijke vorm en daardoor is iedere waskom anders.

Alle waskommen hebben een unieke eigen structuur, kleur en verschillende afmetingen. Sommige stenen waskommen hebben een glad gepolijste binnenkant en voorzien van een zachte beschermlaag.

Ook hebben we een rivierstenen waskom model met juist een gebeitelde ruwe buitenkant met een extra natuurlijk effect!

Breng jij de natuur in huis met een unieke natuurstenen waskom?

Bekijk hier de rivierstenen waskommen!

1120_waskom-003_1200x1200

Marmeren waskommen

Onze marmeren waskommen met een diep zwarte kleur worden gemaakt marmerfossielen die in kalkstenen voorkomen.

Marmer is een metamorfe gesteente uit de natuur en ontstaat door een omvoriming van kalksteen. Marmer kan varierende kleuren hebben, van roze en wit tot grijs en zwart.

De binnenkant van de waskom wordt machinaal gepolijst om voor een kwalitatieve afwerking met een zeer gladde binnenzijde te zorgen. De buitenkant van de waskom kan ook worden gepolijst voor een glad en glanzend effect, maar kan ook gebeiteld worden voor een ruwe structuur.

Perfect voor een uitdagende badkamer! Durf jij het aan?

Bekijk hier de marmeren waskommen!

943_zuil_meubel_6_van_8__1200x1200

Marmeren en rivierstenen wastafelzuilen

Naast rivierstenen en marmeren waskommen, hebben wij ook een ruime collectie aan wastafelzuilen van deze materialen. Velen wastafel zuilen zijn gemaakt van massief marmer en natuursteen.

De wastafelzuilen bestaan uit twee delen, namelijk de waskom en de onderstaande waszuil. De waskom is afneembaar van de gebeitelde natuurstenen waszuil.

Het conische geheel van de waszuil is professioneel uitgehouwen tot een waar kunstwerk en de marmeren waskom is machinaal glad gepolijst voor een zeer gladde binnenzijde. Zo kun je jaren lang genieten van deze staande wastafelzuil. 

Bekijk hier de marmeren en rivierstenen wastafelzuilen!

1121_waskom-004_1200x1200

Houten waskommen

Passen stenen waskommen niet helemaal binnen jouw badkamer interieur? Dan hebben wij ook nog een aantal leuke houten waskommen.

Vooral waskommen van teakhout zijn ideaal, teak is namelijk van nature vochtwerend is en daarmee perfect voor de badkamer. Het rijke en natuurlijke karakter van het teakhout zal meer kleur en warmte aan je badkamer geven. 

De houten waskommen worden van binnen en buiten gladgeschuurt voor een glad en glanzend effect. Bovendien is het hout bewerkt met een vuil en vocht bestendige beschermingslak.

Zet een stap buiten je comfort zone en kijk of houten waskommen bij jouw interieur passen.

Bekijk hier de houten waskommen!

920_Helsinki_5_van_20__1200x1200

Bijpassende badkamer meubels?

Met alleen een prachtige waskom is je badkamer natuurlijk niet compleet. Onze marmeren en natuurstenen waskommen zijn ideaal te combineren met teak- of eikenhouten wastafelmeubels en wastafelbladen. De combinatie van natuursteen en hout geeft een extra fris en natuurlijke sfeer. 

Naast houten wastafelmeubels, zijn er ook een hoop prachtige wastafelkranen die goed passen bij de waskommen. Bijvoorbeeld een brons gouden bamboo kraan of een zwarte waterval kraan voor een natuurlijke en rustgevende uitstraling. 

En wat nou als je je waskom, je wastafel en je kraan makkelijk en compleet geleverd wilt hebben? Dan kan dat ook met onze complete wastafel sets vernoemt naar onze favoriete Zweedse en Griekse steden, eilanden en dorpjes. 

Bekijk hier de badkamermeubels!

Uitsparing en sifon voor je waskom

Dat is een goeie vraag! Bij al onze waskommen en wastafelzuilen, of het nou gaat om een natuurstenen waskom of een houten waskom, kunnen wij op jouw verzoek het afvoergat erin boren.

Het afvoergat, of in andere woorden het sifongat, heeft een universele standaardmaat waar elke afvoerbuis eenvouding op kan worden aangesloten. Kies zelf de positie van de het sifongat.

Bovendien, hebben onze wastafelzuilen een brede uitsparing aan de achterkant om leidingen snel en makkelijk aan te sluiten.

Dus wil je graag dat het sifon gat alvast wordt geboord? Geef ons even een belletje of geef het aan bij het afrekenen in de webshop.

Bekijk hier de uitsparingen en sifons!