Tafels op maat

Persoonlijke tafels op maat

Bij Teakea hebben we een ruim assortiment aan kwaliteitstafels in verschillende maten en materialen. Ook kunnen tafels snel en vakkundig op maat voor je maken, indien je op zoek bent naar een specifieke maat of specefieke houtsoort. Wij maken graag een tafel op maat om uw persoonlijke wensen te vervullen. 

Ook is het mogelijk om je eigen tafel ontwerp te laten maken. Aan de hand van foto’s, tekeningen en omschrijvingen, kunnen onze meubelmakers tafels maken gebaseerd op jouw persoonlijke ontwerp. Teakea is een flexibele woonwinkel en meubelmakerij en wij passen ons graag aan. Kleine tafels, grote tafels of salon tafels: Laat je verrassen door onze vakmannen!
 

We helpen je graag verder in onze meubelzaak in Tolbert. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via de telefoon en e-mail. Tot snel! 

Realiseer je tafel maatwerk wensen!

Kom gezellig langs in onze winkel, geef ons een belletje of stuur een mailtje. We bespreken graag rustig al je maatwerk wensen met je door tijdens een persoonlijk gesprek. Indien je een eigen ontwerp wilt laten maken, zouden we graag een schets van je ontwerp ontvangen. Denk ook aan de stijl, de afmetingen, de materialen (structuur) en de kleuren. Op deze pagina hebben wij een checklist gemaakt om je te helpen met het ontwerpen van je tafel. 

Nadat we alles zorgvuldig hebben besproken, zullen we een offerte opsturen met alle details van de tafel, de prijs en de levertijd. Op basis van de afmetingen, de materialen, de kleuren en afwerkingen zullen wij de prijs en de levertijd opstellen. 

Personaliseer je maatwerk tafel!

Op zoek naar een eettafel op maat? Of op zoek naar een salontafel dat perfect in dat ene hoekje van je woonkamer past? Om het wat makkelijker voor je te maken, hebben wij een handige checklist  gemaakt. Met deze lijst kun je in 4 stappen gemakkelijk doorlopen hoe je je tafel wilt samenstellen. Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar de perfecte tafel. We kunnen je altijd adviseren en inspireren, dus kom gezellig langs of geef ons een belletje. 

De Stijl

De Materialen en Kleuren

De Afmetingen

Extra Meubel Elementen

Professionele meubelmakerij

Ben jij op zoek naar een tafel in een exacte maat? Of een tafel van een specifieke houtsoort? Onze meubelmakers kunnen alles op maat maken! Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk, zodat wij de tafels volledig kunnen personaliseren. In onze werkplaats in Tolbert wordt dagelijks hard gewerkt aan de mooiste tafels. Onze ruime meubelmakerij is uitgerust met moderne apparatuur om de hoogste kwaliteit te bieden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs om samen de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op via het contactformulier.