Stationsstoel 50 | Gerecycled Teakhout

€ 119,00
Levertijd: 10 weken

Deze ambachtelijk vervaardigde stationsstoel van gerecycled teakhout is perfect te combineren met onze teak stationsbanken uit dezelfde serie. Met een ruime en comfortabele zit en door het lichte gewicht makkelijk verplaatsbaar zijn dit bijzonder aantrekkelijke tuinmeubelen. Teakhout heeft als natuurlijk materiaal een geheel eigen uitstraling, is zeer weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor het gebruik in de tuin en op het terras in ons klimaat. Maar ook in bijvoorbeeld een serre of tuinhuis of gewoon in andere ruimtes van je woning komen teak meubelen zeer goed tot hun recht.

 

Doordat deze stoel is vervaardigd van gerecycled teakhout is hij ook nog eens milieuvriendelijk. Het mooi uitgevoerde houtsnijwerk geeft deze stationsstoel een uniek klassiek en doorleefd karakter. Teakhout heeft als natuurlijke eigenschap dat het vergrijsd onder invloed van het weer. Dat aspect geeft de stationsstoel zijn eigen karakteristieke uitstraling die ook op jouw terras en tuin prachtig tot uiting komt. In combinatie met de andere tuininrichting zoals bloemen, planten en straatwerk combineert teakhout zeer goed.

 

Kijk ook bij Teakea voor mooie tuintafels in alle soorten en maten. Ook voor de juiste onderhoudsmiddelen helpt Teakea je verder.

 

De teak stationsstoel voor een sfeervolle landelijke uitstraling.

Stel een vraag