Eiken Badkamermeubel Hammerfest | Meerdere maten

Vanaf € 879,00
Levertijd: 10 werkdagen

Het badkamermeubel Hammerfest is een staand model gemaakt van rustiek eiken. Het stevige onderstel is vervaardigd van gepoedercoat staal. Met een handige eiken onderplank voor het neerleggen van bijvoorbeeld handdoeken of accessoires. Heerlijk ontspannen na een drukke dag is een feestje in een mooi ingerichte badkamer. Je krijgt weer nieuwe energie. Je droombadkamer realiseer je samen met Teakea.

 

Dit badkamermeubel is een solide meubel dat geschikt is voor het dragen van zware natuurstenen waskommen. Teakea heeft een ruime sortering prachtige natuurstenen waskommen. Het rustieke eikenhout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan je badkamer.

 

Het eikenhout is goed geschuurd, dus volledig splintervrij. De noesten zijn opgevuld om vuil en vocht te weren. Om het hout goed te beschermen tegen de inwerking van vocht en vuil adviseren we een behandeling met Rubio Monocoat hardwaxolie. Deze is verkrijgbaar in maar liefst 40 kleuren en tevens een tranparante dekking. Optimale bescherming van de duurzame badkamermeubel terwijl de prachtige tekening van het hout nog mooier zichtbaar wordt. Deze behandeling is te kiezen in het rechter keuzemenu.

Stel een vraag