Maatwerk voor je badkamer


Persoonlijke badkamermeubels op maat

Bij Teakea hebben we een ruim aanbod aan kwaliteitsmeubelen voor de badkamer. Ons vaste assortiment biedt een ruime keuze aan badkamermeubels gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. Wij zijn een specialist in het ontwerpen en maken van wastafelbladen en badkamermeubels op maat. 

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je op zoek bent naar een badkamermeubel met specifieke maten of materialen. Dan helpen wij je graag om een persoonlijk badmeubel op maat voor je te maken. Of ben je op internet een gaaf badkamer meubel tegen gekomen, maar kan je het nergens in een winkel vinden? Dan kunnen wij jouw meubel wensen realizeren met ons maatwerk! 

We zien je graag tegemoet in onze winkel of werkplaats in Tolbert om je wensen te bespreken. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar via de telefoon en onze mail. Tot gauw!

Realiseer je Badkamer maatwerk wensen! 

We bespreken graag nauwkeurig alle maatwerk mogelijkheden met je door tijdens een telefoongesprek of afspraak. Wij hebben de productie in eigen handen en zorgen er graag voor dat je wensen snel worden nageleefd. Nadat we alles zorgvuldig hebben besproken, zullen we een offerte opsturen waarin we alle meubel specificaties, de prijs en de geschatte levertijd neerzetten. Aan de hand van de afmetingen, de materialen, eventuele kleurcoatingen of afwerkingen zullen we een prijs en levertijd bepalen. 

Stel je eigen bad meubel samen! 

Voordat we je maatwerk wensen kunnen realizeren, bedenk goed hoe het badmeubel eruit moet komen te zien. Om je snel en makkelijk te helpen, hebben wij een handige check list  gemaakt om door te kunnen lopen. De checklijst is verdeeld in 4 delen: de stijl, de afmetingen, de materialen (structuur) en kleuren en eventueel de extra elementen. We zullen al je wensen in detail met je bespreken voordat we aan de slag gaan jouw droom badkamer te ontwerpen en maken! Weet je het nog niet helemaal?  Tijdens een persoonlijk gesprek bij ons in de winkel kunnen we je altijd adviseren en/of inspireren. Ben je op zoek naar een hangend badmeubel? Bekijk hier onze pagina over zwevende wastafel meubelen

De Stijl

De Materialen en Kleuren

De Afmetingen

Extra Meubel Elementen

Complete Badkamer Set

Vakkundige meubelmakerij

In onze meubelmakerij in Tolbert wordt dagelijks hard gewerkt om de mooiste meubelen te maken. Onze ruime werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om de hoogste kwaliteit aan onze klanten te bieden. Onze meubel vakmannen kunnen vrijwel alles op maat voor je maken. Of het nu om een houten badkamerkast of om een wastafel gaat, alles is mogelijk. Onze vakkundige meubelmakers zullen aan de hand van jouw wensen precies maken wat jij voor ogen hebt. Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk, zodat wij de badmeubelen van onze klanten volledig kunnen personaliseren. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Laat je verrassen door onze meubelontwerpers en kom langs om samen de mogelijkheden te bespreken.