Woonwinkel in Groningen
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen

Houten eetkamerbanken

(60 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Kleur
 1. Teak
 2. Eiken
 3. Grey wash
Prijs
 1.  
  195
  1000
Levertijd
 1. 1 week
 2. 2 tot 3 weken
 3. 3 tot 5 weken
Lengte
 1. 151 - 160 cm
 2. 171 - 180 cm
 3. 191 - 200 cm
Houtsoort
 1. Teak
 2. Eiken
 3. Steigerhout

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Houten eetkamerbanken

Houten eetkamerbanken zijn perfect te combineren met onze houten eettafels omdat deze tafelbanken makkelijk aangeschoven kunnen worden en zo weinig ruimte innemen. Ook is het gezellig tafelen en kunnen er meer mensen plaatsnemen dan op losse eetkamerstoelen. Vaak wordt gekozen tussen een combinatie van een houten eetkamerbank en losse eettafelstoelen. Houten eetkamerbanken zijn leuk te combineren met een brede eettafelbank zitkussen of losse eettafelbank kussens. Houten eetkamerbanken horen zeker bij de laatste interieurtrends. Sommige eetkamerbanken zijn zelfs voorzien van een opbergvak achter een handige klep.

Teakea levert eetkamerbanken in verschillende houtsoorten zoals eiken, teak en steigerhout al dan niet in een verschillende afwerking of gecombineerd met een andere materiaal zoals stoffering of een stalen tafelpoot. Sommige houten eetkamerbanken komen uit eigen meubelwerkplaats waar we allerlei soorten maatwerkwensen kunnen maken.

De vaak onbehandelde houten eetkamerbanken worden meestal aangeboden met verschillende behandelopties zoals hardwaxolie, trae lyx en nanocoating behandelingen. De hardwaxolie behandeling kan in transparant en in 40 verschillende kleuren worden geleverd. Dit kunt u zelf of door ons laten doen. Bekijk de verschillende behandel en maatopties tijdens het bestellen.

Houd teakea in de gaten omdat onze houten eetkamerbanken aanbod zal uitbreiden.

Houten eetkamerbanken