Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Eetkamerbanken

(120 artikelen)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 82

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Eetkamerbanken

Eetkamerbanken zijn perfect te combineren met onze houten eettafels omdat deze tafelbanken makkelijk aangeschoven kunnen worden en zo weinig ruimte innemen. Ook is het gezellig tafelen en kunnen er meer mensen plaatsnemen dan op losse eetkamerstoelen. Vaak wordt gekozen tussen een combinatie van een houten eetbank en losse eettafelstoelen. Eetkamerbanken horen zeker bij de laatste interieurtrends en maakt het eten gezelliger.

Teakea levert banken in verschillende houtsoorten zoals eiken, teak en steigerhout al dan niet in een verschillende afwerking of gecombineerd met een andere materiaal zoals stoffering of een stalen tafelpoot. Sommige Eetkamerbanken komen uit eigen meubelwerkplaats waar we allerlei soorten maatwerkwensen kunnen maken.

De vaak onbehandelde houten banken worden meestal aangeboden met verschillende behandelopties zoals hardwaxolie, trae lyx en nanocoating behandelingen. De hardwaxolie behandeling kan in transparant en in 40 verschillende kleuren worden geleverd. Dit kunt u zelf of door ons laten doen. Bekijk de verschillende behandel en maatopties tijdens het bestellen.

Houd teakea in de gaten omdat onze tafelbanken aanbod zal uitbreiden.

Eetkamerbanken