Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Salontafels

(477 artikelen)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 384

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 384

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Salontafels in alle soorten en maten

Op zoek naar salontafels? Bij Teakea vindt u alle maten, soorten en stijlen salontafels, voornamelijk gemaakt van teakhout. Of de salontafel nou als verbinding tussen u en de tv moet staan, op een minder prominente plek wordt geplaatst of een combinatie is tussen twee kleine bijzettafels… Teakea begrijpt dat een salontafel een praktische en ondersteunende functie heeft in uw interieur. Naast dat salontafels er prachtig uit zien, zijn salontafels sterk en onderhoudsvriendelijk. Om de tafels op de juiste manier in uw interieur te combineren kiest u een tint die de kleur van uw meubelen en muren in het midden houdt.

Ter wooninspiratie kunt u uw salontafel het best afstemmen op de bijzettafel, wandtafel en eettafel. Door tafels in dezelfde stijl te kiezen, creëert u eenheid in uw woonkamer. Hiervoor kunt het best even kijken bij de Teakea woonseries, een uiterst makkelijke manier om wooninspiratie op te doen.

Zoekt u een rustgevende uitstraling, dan kiest u bijvoorbeeld landelijk of geleefd teakhout. Kiest u modern dan kiest u bijvoorbeeld een design of industrieel meubelontwerp.

Liever eerst kijken? Kom dan langs in onze gezellig woonwinkel in Groningen. Informeer van te voren wel even of de desbetreffende salontafel aanwezig is, het zou zonde zijn als deze er toevallig niet is als u besluit langs te komen. Mail naar info@teakea.nl.

Maatwerk salontafels

Mooie op maat gemaakte salontafels. Heeft u een houten salontafel gezien maar is het niet helemaal volgens uw visie of moet het voldoen aan bepaalde afmetingen? Teakea maakt het mogelijk. Ons team is gespecialiseerd in teak maatwerk voor elke situatie of woonidee, werkelijk alles is mogelijk. We leveren maatwerk in nieuw plantage teakhout, gerecycled of herwonnen teakhout en oud en gebruikt teakhout. Alle houtstijlen hebben een eigen specifieke uitstraling. Mochten er bijvoorbeeld soepel sluitende laden in- of bepaalde handgrepen op de salontafels gewenst zijn, dan zorgen wij hier ook voor.

Onze klanten zijn 100% tevreden met het door Teakea geleverde maatwerk omdat we na het eerste maatwerkgesprek met u een duidelijke opzet maken van de gewenste houten meubel. Vervolgens overleggen wij met u het eindontwerp, waarna beslist kan worden of de meubel op maat gemaakt mag worden. Om vooraf misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen delen wij voor de start van het maatwerktraject de technische tekeningen van de houten maatwerkmeubel.

Onderhoud van salontafels

Houten salontafels worden uiteraard veel gebruikt en onderworpen aan vele vlekken zoals wijnvlekken en eetresten. Gelukkig geeft Teakea uitstekend advies over hoe u het beste uw salontafel moet onderhouden.

Waarom meubelen van Teakea?

Een groot gedeelte van de teakhouten meubelen van Teakea zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd, daarbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de tropisch hardhoutsoort, teak. Teakhout is een kostbare houtsoort die voor vrijwel elke toepassing gebruikt kan worden. Het is duurzaam en erg sterk. Wij zorgen ervoor dat het goed gedroogd wordt, zodat het niet meer werkt en u lang plezier zult beleven aan uw meubelen. Teakea heeft zich volledig specialiseert in meubelen gemaakt van deze prachtige houtsoort. Op onze website vindt u dan ook een ruime keus aan de mooiste teak meubelen.