Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Tafelbladen

(47 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Prijs
 1.  
  225
  1981
Lengte
 1. meerdere lengtes mogelijk
 2. 80
 3. 120
 4. 140
 5. 200
 6. 220
 7. 240
 8. 260
 9. 300
 10. 280
Breedte
 1. 80
 2. 100
 3. 120
 4. 140
Hoogte
 1. Meerdere hoogtes mogelijk
 2. 78
 3. 4
 4. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-32 of 40

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Eiken tafelblad | Verschillende modellen | Rustiek en extra rustieke eiken tafelbladen

Teakea is naast teak specialist ook specialist in eiken tafelbladen. Naast complete tafels bestaande uit een eiken tafelblad en een industriele tafelpoot of onderstel bieden we ook de mogelijkheid om een los eiken tafelblad te bestellen. Een standaard eikenhouten tafelblad is bij ons verkrijgbaar in twee houtsoorten. Naast het standaard tafelblad kunt u kiezen uit speciale eiken tafelbladen. Hieronder beschrijven we de meeste soorten.

Standaard eiken tafelbladen

Er kan worden gekozen tussen rustieke kwaliteit, beter bekend als B plus en extra rustieke kwaliteit; Castle Line.

B plus

Eiken tafelblad

B+ eikenhout betekent rustieke kwaliteit met houtnoesten tot 35 mm. Een eikenhouten tafelblad met B+ classificering heeft een wilde houtstructuur, met nuanceringen. De onderzijde mag lichte spint bevatten. Dit komt niet altijd voor.

Castle Line

rustiek eiken tafelblad

Castle line: 

Castle Line eikenhouten tafelbladen zijn extra rustiek en gekenmerkt door grote noesten, gebreken en hardscheuren. De onderzijde is van nog zwaarder rustieke kwaliteit.

Speciale eiken tafelbladen

Naast de standaard eiken tafelbladen bieden we exclusieve tafelbladen met een speciale constructie. Hieronder worden de verschillende opties kort beschreven.

Old Style Exclusive: eiken tafelblad met kopregels

De exclusive is een zwaar rustiek eikenhouten tafelblad met een sfeervolle verouderde uitstraling. De eiken blad is licht geborsteld en heeft aan weerszijden een kopregel, zonder tussenregel. Het eiken tafelblad is voorzien van V-groeven, dus kan achteraf niet worden ingekort. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Eiken tafelblad met kopregels

Old Style Special: eiken tafelblad met kopregels en middenregel

De special is een ook een zwaar rustiek eikenhouten tafelblad met een sfeervolle verouderde uitstraling. De eiken blad is licht geborsteld en heeft aan weerszijden een kopregel en tussenregel. Het eikenhouten tafelblad is voorzien van V-groeven, dus kan achteraf niet worden ingekort. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Eiken tafelblad met kopregels en middenregel

Old Style 4 lamellen: eiken tafelblad gemaakt van 4 dikke stoere eiken planken

De Old Style 4 lamellen bestaat uit 4 eiken planken van 25 cm breedte die samen een zwaar rustiek eikenhouten tafelblad neerzetten. De eiken blad is licht geborsteld en heeft een sfeervolle verouderde uitstraling. Het stoere eiken tafelblad is voorzien van V-groeven, dus kan achteraf niet worden ingekort. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Stoer eiken tafelblad met 4 planken

Old Style 5 lamellen: eiken tafelblad gemaakt van 4 dikke stoere eiken planken

De Old Style 5 lamellen bestaat uit 4 eiken planken van 20 cm breedte die samen een zwaar rustiek eikenhouten tafelblad neerzetten. De eiken blad is licht geborsteld en heeft een sfeervolle verouderde uitstraling. Het stoere eiken tafelblad is voorzien van V-groeven, dus kan achteraf niet worden ingekort. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag. 

Stoer eiken tafelblad bestaande uit 5 planken

Natural Line Boomstam tafel

De boomstam tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad met een lichtgeborstelde verouderde uitstraling. Het boomstam tafelblad is aan weerszijden voorzien van schaaldelen, dus waar de boomschors aan heeft gezeten. Het tafelblad is 4 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Boomstam tafelblad

Old Style Natural Line Boomstam tafel

De Old Style Natural Line boomstam tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad met een lichtgeborstelde verouderde uitstraling. Het eikhouten tafelblad is voorzien van V-groeven en verlijmd met een veer/groef verbinding, deze kan achteraf dus niet worden verzaagd. Het tafelblad is aan weerszijden voorzien van schaaldelen, dus waar de boomschors aan heeft gezeten. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Old Style Natural Line boomstam tafelblad

Old Style Rond Eiken Tafelblad

De Old Style Rond eiken tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad met een lichtgeborstelde verouderde uitstraling. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Rond eiken tafelblad

Old Style Ovaal Eiken Tafelblad

De Old Style Ovaal eiken tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad met een lichtgeborstelde verouderde uitstraling. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Ovaal houten tafelblad

FZ Mozaïek Eiken Tafelblad

De Old Style Mozaïek eiken tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad bestaande uit verschillende stukken houten panelen met kleurverschil en een verouderde uitstraling. Het tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

 Mozaïek eiken tafelblad

Frame Eiken Tafelblad

De Frame eiken tafelblad is een zwaar rustiek eiken tafelblad met rondom kopregels in de vorm van een frame. Het stoere stamtafel tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Stamtafel tafelblad

Geblokt Eiken Tafelblad met stalen frame

De geblokte eiken tafelblad heeft met rondom een stalen frame met in het midden een blokprofiel. Het stoere tafelblad is 5 cm dik en verkrijgbaar in meerdere maten. Speciale maten op aanvraag.

Geblokt eiken tafelblad met stalen frame

Onderhoud eiken tafelblad

Teakea biedt bij elke eiken tafelblad tegen meerprijs verschillende onderhoudsmethoden aan zoals het opvullen van noesten en scheuren en bescherming van een tafelblad met hardwaxolie. Scheuren en noesten opvullen bij een eiken tafelblad wordt aangeraden omdat dit voorkomt dat etensresten en vuil zich gaat ophopen. Er kan gekozen worden uit zwart en naturel. Een zwarte houtvuller zorgt ervoor dat de noesten en scheuren hun look behouden door een duidelijke accentuering van deze stoere kenmerken. Voor het kleuren en beschermen gebruikt Teakea rubio monocoat Oil 2C hardwax. Deze hardwaxolie is beschikbaar in 40 kleuren die de natuurlijke look & feel van het hout verrijken. Om ook te voldoen aan de vraag naar een transparante afwerking die tegelijk de vertrouwde bescherming van Rubio Monocoat biedt, gebruiken wij Rubio Natural, één van de 40 kleuren. Deze heeft de kleur van licht geschuurd eikenhout. 

Rubio Monocoat op een eiken tafelblad:

   - Verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout.
   - 0% VOC, bevat geen water of solventen.
   - Eenvoudig te onderhouden.
   - Geen aanzetten of overlappingen.
   - Laag verbruik: 30 - 50 m²/L.
   - Resistent tegen slijtage.
   - Water- en hittebestendig, geschikt voor badkamers en keukens.
   - Snelle doorharding: 80% in 2 dagen.
   - Een korte periode voor het 'droog onderhoud': reeds na 5 dagen mag gereinigd worden met water en zeep.
   - Verpakkingen: duoblik 350 ml, 1,3 L en 3,5L.

 

Shop nu je eiken tafelblad op teakea.nl of maak een afspraak in de winkel!