Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Boomstamtafels

(24 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Prijs
  1.  
    769
    1396
Hoogte
  1. Meerdere hoogtes mogelijk
  2. 78
  3. 77

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Boomstamtafel

Elke boomstamtafel heeft een unieke vorm en structuur en is verkrijgbaar in o.a. suar en eiken. De boomstamtafel is te combineren met verschillende stabiele stalen tafelonderstellen voorzien van een stoot- en krasvrije poedercoating. Elke boomstamtafel wordt zorgvuldig door onze meubelmakers uitgekozen en voorbereid om te dienen als een boomstam eettafel of een boomstam salontafel. 


Boomstamtafel herkomst

Ons duurzaam plantage hout voor o.a. boomstamtafel productie wordt grotendeels direct bij de suarproducent geselecteerd en aangekocht zonder tussenkomst van handel. Alleen op deze wijze kunnen we een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs realiseren. We reizen een paar keer per jaar af naar de landen van herkomst om nieuwe binnen- en buitenmeubelen - waaronder boomstam tafelbladen - van verschillende houtsoorten te selecteren voor import naar onze opslag in Hoogezand.


Eiken boomstamtafel

Een eiken boomstamtafel is bij ons leverbaar in massief rustiek en natuurlijk eiken. Hieronder leggen we kort uit wat het verschil is tussen de twee eiksoorten. De schaaldeel, of met andere woorden waar de bast aan heeft gezeten en de eiken tafel zijn kenmerkerde naam "boomstamtafel" geeft, wordt uiteraard met splintervrij randen geleverd. Een eiken boomstamtafel is van nature mooi licht van kleur en heeft een rechtlijnige nerfstructuur. Een voordeel van de lichte kleur is dat een eiken boomstamtafel zich makkelijk laat kleuren met een beschermende hardwaxolie. Wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat Oil Plus hardwaxolie dat naast een transparante look verkrijgbaar is in 40 verschillende kleuren. U kunt de kleuren tijdens het bestellen uitzoeken en zien in het bestelmenu. Links naast elke kleur in het dropdownmenu verschijnt een indicatieve kleurafbeelding die u kunt uitvergroten door er op te klikken. Mocht u de kleuren in het echt op eiken willen zien dan kunt u naast een bezoek aan de winkel maximaal drie behandelde eiken houtstalen aanvragen via houtstalen@teakea.nl.


Rustiek eiken boomstamtafel

Een rustiek eiken boomstamtafel kenmerkt zich door grove noestvorming en natuurlijke barsten. Dit geeft de eiken boomstamtafel een zeer stoer karakter. U kunt er tijdens het bestellen voor kiezen de scheuren en noesten op te laten vullen met een houtvuller. Dit voorkomt het doorlaten van vuil zoals etensresten dat vooral voorkomt als de eiken boomstamtafel gebruikt zal worden als eettafel. 


Natuurlijk eiken boomstamtafel

Een natuurlijk eiken boomstamtafel kenmerkt zich door een egaal tafelblad met minder grote en grove noestvorming zonder natuurlijke barsten en scheuren. 


Afmetingen eiken boomstamtafel

Een eiken boomstamtafel is bij ons verkrijgbaar in de volgende standaard maten:

    - Lengte: 140 t/m 300 cm

    - Diepte: 80,90, 100 cm (diepte per tafel verschilt vanwege de natuurlijke vorm van een eiken boomstamtafel)

    - Dikte: 3, 4, 5, 6 cm

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen naar +31504040466 of een mail te sturen naar maatwerk@teakea.nl.


Suar boomstamtafel

De suar boomstamtafel komt nietsverwonderkijk van de suarboom, ook wel bekend als Rain Tree of Monkeypod, een grote tropische regenboom die kan groeien tot een hoogte van 25m. Het sterke en relatief lichte suarhout is zeer gewild vanwege de robuustheid en lange levensduur. Een suar boomstamtafel gaat er dus steeds mooier uit zien naarmate de jaren verstrijken, de suar boomstamtafel krijgt hierdoor een eigen ziel. Deze kenmerken maken suar hout zeer gunstig voor verwerking in de meubelindustrie. Een suar boomstamtafel heeft ten opzichte van bijvoorbeeld een eiken boomstamtafel een zeer markante en indrukwekkende houtstructuur. Om deze reden is een suar boomstamtafel een passende keuze voor tafels in huis, een zakelijke omgeving of in de horeca.


Afmetingen suar boomstamtafel

Net als een eiken boomstamtafel is geen suar boomstamtafel gelijk. Bij suar is dit nog meer het geval en worden de suar boomstamtafels strenger geselecteerd. We streven er dan ook naar om elke afzonderlijke suar boomstamtafel online te zetten zodat de afbeelding exact overeenkomt met wat u koopt. Omdat de selectie wisselt kan het voorkomen dat de foto's van nieuwe suar tafelbladen nog niet zijn gemaakt en dus niet online te zien zijn. We kiezen er op deze momenten voor om foto's te gebruiken uit voorgaande selecties om u hiermee een indruk geven van de boomstamtafels. Wanneer een tafel online dezelfde tafel is uit onze voorraad dan vermelden wij dit per suar boomstamtafel in de productbeschrijving.

    - Lengte: varieert van max. 300, 200 tot 180 cm

    - Diepte: 80,90, 100, 110, 120 cm (diepte per tafel verschilt vanwege de natuurlijke vorm van een suar boomstamtafel)

    - Dikte: varieert van max 8,5 tot 8 cm 

Uiteraard is maatwerk mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)598-434072 of een mail te sturen naar maatwerk@teakea.nl.


Maatwerk boomstamtafel 

Onze meubelmakers hebben vanuit onze uitgebreide werkplaats al vele particuliere en zakelijke klanten blijgemaakt met uiteenlopende maatwerkopdrachten. Als u een maatwerk boomstamtafel overweegt dan komen wij graag met u in gesprek. U heeft vast al een boomstamtafel idee of een mooi exemplaar gezien bij vrienden, online of bijvoorbeeld in een restaurant. Omdat wij al vele boomstamtafels hebben gerealiseerd kunnen wij uw idee met uiteenlopende voorbeelden verrijken. Met onze strakke organisatiestructuur wordt u persoonlijk te woord gestaan door een vaste medewerker en op een soepele wijze door het maatwerkproces geleid. Alvorens u besteld is alles besproken en krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Tijdens het maatwerkproces houden wij u passend op de hoogte. Wij leveren in geheel Europa en daarbuiten, zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Neem contact op via maatwerk@teakea.nl of bel ons op +31(0)598-434072. Om u meteen goed op te vangen raden we aan een afspraak te maken zodat we ons met specifieke producten kunnen voorbereiden op uw specifieke wensen en vragen.

 

Zakelijk leveren aan groot, middel en kleinbedrijf

Omdat we al jaren rechtstreeks zaken doen met exclusieve buitenlandse producenten leveren we hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs met een uitstekende (transport)service, hoge schaalbaarheid en snelle levertijd. Naast het leveren aan het kleinbedrijf vanuit onze eigen voorraad hebben we ruime ervaring in het leveren aan middel- en grootbedrijf, rechtstreeks vanuit de producent. Denk hierbij aan projecten als het leveren aan hotel- en restaurant ketens in binnen en buitenland. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar patrick@teakea.nl. Hij zal kort daarop contact met u opnemen.


Zoek uw boomstamtafel uit in onze winkel

U kunt de boomstamtafel ook offline bekijken in onze woonwinkel in Hoogezand, op slechts tien minuten afstand van de stad Groningen. Wij laten u graag de verschillende boomstamtafels zien van suar en eiken. Wij staan u gericht te woord en kunnen u bijvoorbeeld alles vertellen over het hout, hoe de tafels worden gemaakt, welke onderstellen gecombineerd kunnen worden en hoe de boomstamtafel onderhouden dient te worden. U kunt meteen ook een kijkje nemen in onze werkplaats.

Breng de natuur in huis, kijk voor een boomstamtafel van eiken of suar bij Teakea!