Teak spiegelkast | 60x15x70

€ 399,00
Levertijd: 10 weken

Deze mooie en praktische spiegelkast van teakhout maakt samen met een teak wastafelmeubel je badkamer helemaal af. De spiegel met lijst is tevens het deurtje waarachter je verzorgingsartikelen of cosmetica kunt bewaren. Deze badkamer spiegelkast komt het meest tot zijn recht in combinatie met een teak wastafelmeubel of andere badkamer accessoires van teak. Bij Teakea heb je volop keuze in prachtig vormgegeven badkamermeubelen van teak. Bovendien biedt Teakea naast standaardmaten de mogelijkheid van maatwerk. Samen realiseren we je droombadkamer.

 

Maak van een gewone badkamer echt iets speciaals met meubels en accessoires van teak. Hout geeft als natuurlijk materiaal een warme uitstraling, is bijzonder en heel sfeervol. Realiseer in je badkamer een fijne ambiance waarin het prima toeven is en heerlijk relaxen. Na een drukke dag lekker ontspannen om nieuwe energie op te doen is voor iedereen belangrijk. In een badkamer met deze mooie spiegelkast gaat dat zeker lukken.

 

Heb je persoonlijke wensen betreffende deze badkamer spiegelkast van teak dan horen we dat graag. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van maatwerk.

Specificaties:

  • Afmetingen: 60x15x70
  • Materiaal: Teakhout
  • Kleur: Onbehandeld teak

Een spiegelkast van teak koop je bij Teakea.

 

Stel een vraag