Teakea’s meest gebruikte kleuren
Deze verschillende Rubio Monocoat olies beschermen en kleuren het hout in één keer. Er is dus maar 1 laag olie nodig om de gewenste kleur te behalen. Naar onze mening is Rubio het beste merk om je houten meubelen te kleuren en beschermen tegen vocht en vetvlekken. Wij gebruiken het al jaren om verschillende meubelen, van tafels tot badkamerkasten, zodat ze jarenlang mooi blijven. B
ij Teakea maken we vooral gebruik van 10 keuren van Rubio Monocoat: White, Pure, Oyster, Mist, Mist 5%, Biscuit, Walnut, Smoke, Smoke 5%, Chocolade en Matlak. 

Test de kleur!

Vind je het lastig om de juiste kleur uit te kiezen? Geen zorgen! Je kunt ons altijd vragen om een paar samples te krijgen met de verschillende kleuren. Neem deze samples gerust mee naar huis om te vergelijken naast je andere (houten) meubelen of het een mooiste match is.


Nog meer kleuren opties

Alhoewel wij vooral de 10 bovengenoemde kleuren gebruiken, begrijpen wij het natuurlijk ook als je graag nog meer keuzes wilt vergelijken. Rubio heeft namelijk 40 standaardkleuren die wij kunnen inkopen op verzoek. Wij staan je graag bij in je zoektocht naar de perfecte kleur! Op deze pagina kun je alle hout kleurcoatings vinden. Als je besloten hebt bij ons te bestellen en er is geen selectie optie van deze kleur beschikbaar, geef dan de kleur naam aan in de opmerkingen box tijdens het afronden van je bestelling.