Maatwerk vervaardigd in Groningen en Indonesië

Speciaal voor jou gemaakt.

Industriële TV Wandmeubel

Meubelwerkplaats in Groningen

Teakea levert betaalbaar en kwalitatief maatwerk dat op professionele wijze door onze meubelmakers wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde basismaterialen zoals staal, hout en meubelbeslag. In Groningen beschikken wij over een volledig uitgeruste en moderne meubelwerkplaats onder leiding van ervaren meubelmakers.

 

Teakea werkplaats


Eiken wastafelmeubel in voorbereiding

Eiken boekenkast

Productiefaciliteit in Indonesië

Als het gaat om teakhouten meubelen of grotere zakelijk projecten waar teak of een ander tropisch hardhout bij betrokken is wijken we uit naar onze productiefaciliteit in Indonesië. Net als in Groningen beschikken we daar over een professioneel team dat jouw wensen kan waarmaken met dezelfde kwaliteit als in Nederland. Afhankelijk van de projectgrootte is de levertijd 12 tot 16 weken.

Met deze middelen en professionals kunnen wij de verwachte kwaliteit waarborgen en aan de vragen van onze uiteenlopende particuliere en zakelijke klanten voldoen.

 

Hoe komen we samen tot een vrijblijvende offerte:

Vaak heb je online, op TV of bij vrienden of familie alvast leuke inspiratie opgedaan waar je blij van wordt. Door deze leuke ideeën met ons te delen worden onze meubelmakers meteen geactiveerd om mee te denken over het beoogde eindresultaat. Ook reeds gemaakte maatwerk tekeningen en ideeën zijn meer dan welkom. Elk maatwerkproject krijgt de aandacht dat het verdiend. Met onze ervaring begrijpen we dat elk interieur en de daarbij behorende wens anders is. Alvorens een maatwerkproject wordt gestart is het bij ons volledig duidelijk wat er moet gebeuren om jouw verwachting waar te maken. Hoe meer informatie er wordt gedeeld, hoe eerder we kunnen komen tot een vrijblijvende offerte.

Zodra alle informatie is gedeeld en besproken delen wij een maatwerktekening inclusief vrijblijvende offerte. Wanneer de opdracht tot een akkoord komt wordt er 50% aanbetaalt. Op dat moment gaan wij van start met het project en streven wij erna om het maatwerkproject op de afgesproken datum te leveren.

Vraag naar de mogelijkheden door ons te bellen op +31(0)85-1302543 of stuur een duidelijke mail naar info@teakea.nl. We zullen dan snel contact met u opnemen om verdere vragen te stellen of een afspraak bij Teakea in te plannen. Je kunt uiteraard ook langskomen. Ons adres is Leuringslaan 40 9356 VM Tolbert. Op locatie kun je alle rijke en natuurlijke materialen ervaren.


Voorbeeld maatwerktekening: