Woonwinkel in Groningen
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen

Contact

Adresgegevens:

Gewaardeerde klant en partner,

Afgelopen zaterdag is het bedrijfspand van Teakea in Hoogezand volledig afgebrand. Teakea heeft echter alweer een tijdelijke vestiging.

Iedereen werkt onvermoeibaar aan de doorstart van het bedrijf. De opslag, logistiek, verkoop en productie gaan als vanouds door. Door alle commotie kan er enige vertraging optreden waardoor we minder snel zijn in het antwoorden van alle klantvragen via mail en voicemail alsmede het uitleveren van de bestellingen.

Alle levertijden zijn reeds aangepast. Een groot deel van onze producten zijn inmiddels besteld en onderweg naar Teakea. Vele artikelen zijn m.b.t. levertijden ongewijzigd en kunnen zoals gebruikelijk worden geleverd vanuit onze leveranciers.

Wij vragen u om met acute vragen en opmerkingen rondom de brand, bestellingen en giften contact op te nemen via: brandvraag@teakea.nl. Op deze manier kunnen we uw vragen het beste beantwoorden.

We zijn druk aan de slag om weer volledig in bedrijf te gaan. We hopen op uw uitdrukkelijke begrip en nemen zo snel mogelijk contact met u op m.b.t. onbeantwoorde vragen via mail en telefoon. We lezen en horen alles.

Teakea gaat door! Blijf ons steunen

Het teakea team.

 

Adres

      : Rouaanstraat 5

Postcode

      : 9723 CA 

Vestiging 

      : Groningen

Email

      : info@teakea.nl

Telefoon

      : +31(0)6-25035321

Openingstijden:
 

Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. Teakea biedt uitstekende ondersteuning via alle mogelijke manieren van communicatie. Via whatsapp en email kunnen we - indien op voorraad - eenvoudig foto's en video's verzenden van onze producten. Ook is het met betrekking tot maatwerk geen probleem een bewerkt of onbewerkt proefstukje toe te sturen.
 

Bedrijfsgegevens:
 

Kvk nummer:
02098413

BTW identificatienummer: 
NL 11.08.61.449 B02

Rekeningnummer:  
NL72RABO 015.43.42.637 (t.n.v. Teakea)

BIC: RABONL2U

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden