Binnenkijken bij de 'zakelijke' klant!

Deze maand iets heel anders: Niet binnenkijken bij onze particuliere klanten, maar binnenkijken bij onze zakelijk klanten! In dit blog geven we je een kijkje achter de schermen bij een restaurant, een spa en een B&B waar wij prachtige maatwerk meubelen hebben afgeleverd. Ontdek wat wij allemaal kunnen betekenen voor deze verschillende bijzondere ondernemingen! Alhoewel sommige maatwerk opdracht al een lange tijd geleden hebben plaatsgevonden, blijven we hier heel trots op en willen we dit graag weer eens laten zien! Lees gauw verder…

B&B De Heegh in Didam

Het landelijke en sfeervolle Bed&Breakfast de Heegh is gelegen in Didam, vlakbij Arnhem en het bosrijke Montferland gebied. Voor deze pittoreske B&B hebben wij de complete badkamer mogen ontwerpen. De badkamer heeft een landelijke en natuurlijke stijl gekregen door de robuuste houten wastafel en natuursteken waskommen. De meubelen zijn gemaakt van teakhout en glad afgewerkt. Verder hebben wij de kranen, waskommen en houten decoratie ladders ook aangeleverd. Voilà: Een complete badkamer! Heerlijk genieten van een prachtig huis, een sfeervolle inrichting en een omgeving vol natuur om compleet tot rust te komen.

Resort en restaurant

Het Marble Stella Maris Resort op het eiland Ibiza in Spanje. Wat een plaatje! En ja… deze foto is een beetje plagerig, we willen natuurlijk allemaal graag weer op vakantie. Hopelijk kan het snel weer! Voor dit Resort op Ibiza hebben wij verschillende meubelen gemaakt, o.a. de ligbedden bij het zwembad en de restaurant tafels. De meubelen zijn gemaakt van teak- en eikenhout en hebben een simpele en landelijke stijl. Onze meubelen hebben voor een complete ontspannen inrichting en sfeer gezorgd.

Het BOX restaurant: Heerlijk dineren! Voor dit restaurant hebben wij de diner tafels geleverd. Zoals je kunt zien op de foto kunnen wij enorm lange tafels leveren van wel 3,5 meter lang! Het restaurant heeft gekozen voor een moderne en simpele stijl en daar hebben wij de tafels op aangepast. De tafels zijn gemaakt van eikenhout, glad afgewerkt en beschermt tegen vocht en water vlekken met een transparante coating. Ideaal voor de knoeipotten onder ons!

Last, but not least: Spa's! Voor deze spa hebben wij de ligbedden en schattige houten krukjes geleverd. De krukjes zijn gemaakt van teakhout en natuurlijk beschermt tegen vocht- en vetvlekken met een transparante olie. De meubelen geven deze ruimte een frisse en ontspannen sfeer om heerlijk te ontspannen. Ideaal voor een spa natuurlijk!