Alles over Teakea: even voorstellen…

door | 27 augustus, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Welkom bij Teakea! In dit blog willen we je graag voorstellen aan onze woonwinkel en meubelmakerij. Teakea bestaat al ruim 10 jaar, en is begonnen vanuit de ondernemersgeest van onze oprichter: Patrick de Geus. Teakea is doorgegroeid van een kleinschalige onderneming tot een succesvol bedrijf in de meubel maatwerk industrie.

Patrick: Bij Teakea vinden wij het belangrijk om persoonlijke meubels te maken die perfect aansluiten op de specifieke wensen van onze klanten om ze keer op keer te verassen met unieke gepersonaliseerde meubels.

Sinds 5 jaar heeft Teakea een woonwinkel in Tolbert met een gezellige showroom van meer dan 1500m2 waar wij dag in dag uit mensen inspireren en helpen in de zoektocht naar hun ideale meubels!

Inspirerende en unieke meubelen

Omdat wij graag meegaan met de huidige woontrends, hebben wij een groot assortiment aan woonmeubelen in verschillende stijlen. Iedereen heeft natuurlijk een eigen woonstijl. Binnen ons vaste assortiment leggen wij vooral de focus op meubelen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals marmer, natuursteen of hout. Door te werken met deze materialen leveren wij niet alleen meubelen van hoge kwaliteit, maar halen we hiermee ook de natuur naar vele huishoudens! Rustiek, landelijk, klassiek, modern, robuust of industrieel: Alles is mogelijk! 

Naast ‘binnen’ meubelen, hebben wij ook ‘buiten’ meubelen. Je tuininrichting is natuurlijk bijna net zo belangrijk als je wooninterieur! Wij kunnen niet wachten om je te inspireren met leuke tips & tricks voor het stijlen van je tuin met prachtige tuinmeubelen en tuindecoraties. Tot slot hebben we natuurlijk ook woonaccessoires binnen ons assortiment. Woonaccessoires zijn onmisbaar voor een stijlvol interieur en geven je huis enorm veel sfeer!

Via ons thema ‘Woon Inspiratie’ houden we je graag up-to-date over de nieuwste woonstijlen, woontrends én natuurlijk de leukste woondecoraties.
Plof neer op de bank, en laat je lekker inspireren!  

 

ms12?
msss
plakhout-sfeer8

Maatwerk: meubelen personaliseren! 

Wij hebben de ambitie om maatwerk meubels van hoge kwaliteit te maken en streven ernaar om dit toegankelijk te maken voor alle huishoudens in Nederland. Heb je zelf een ontwerp in gedachten? Iets op maat laten maken? Dit doen we dagelijks met veel professionaliteit, passie en plezier! 

Wij hebben een grote waardering voor onze meubelmakers, en daarom vinden we het ook belangrijk om hen ook even goed in het zonnetje te zetten. Kleine of grote meubelen op maat, simpele of gedetailleerde meubelen op maat: niks is te gek voor onze vakmannen! Ze helpen je graag om jouw persoonlijke wensen te vervullen en zullen prachtige meubels op maat voor je realiseren. In ons pand in Tolbert hebben we een ruime werkplaats en kun je onmiddellijk in contact komen met onze meubelmakers. 

Patrick: Benieuwd geworden wie die vakmannen dan zijn?
Kom gerust bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken!
 

maatwerk wandtafel
maatwerk-slider8?
maatwerk-slider4

Een kop thee of koffie in onze showroom?

Je kunt in onze showroom meubelen van hout en ijzer tot marmer en riviersteen vinden. Wij maken veel gebruik van verschillende natuurlijke materialen binnen ons assortiment en brengen zo de natuur in huis. Bovendien is er een ruime keuze aan meubelen in verschillende stijlen om onze klanten zoveel mogelijk keuze aan te bieden.

Patrick: Ben je benieuwd naar de werkende kracht achter Teakea?

Kom een keer langs om kennis te maken!

Precies! Neem bijvoorbeeld een kijkje in de werkplaats of kom een kopje koffie met ons drinken in de gezellige showroom. Van tafel-tot keukenbladen en van badkamer kasten tot een complete TV meubelen: We zullen er alles aan doen om jouw droommeubel te maken!

Liefs, 

Team Teakea

Deel dit bericht

Teakea’s blog

92a99a23-e8d1-4323-9b0a-2416fca15151-1

Home & Living Store Teakea 

Teakea bestaat al ruim 10 jaar! Wij hebben een grote liefde voor het ontwerpen en maken van maatwerk meubelen.  Wij streven ernaar meubels te maken die perfect aansluiten op persoonlijke wensen van onze klanten. Als kleinschalige meubelmakerij zijn we de afgelopen jaren doorgegroeid tot meubelmakerij én woonwinkel! 

Volg ons

Insta inspiratie

Maatwerk 

Onze Woonwinkel in tolbert

1500m2

Bezoek onze woonwinkel!