ms12?

Showroom

Wil jij je laten inspireren door de natuur? In onze showroom kun je meubelen vinden van ijzer en eikenhout tot marmer en riviersteen. Breng de natuur in huis!

Door zoveel mogelijk variërende stijlen in onze showroom te laten zien, hopen wij je veel interieur inspiratie te geven. Ook geven we je graag tips over het gebruik van verschillende materialen binnen je woning.

Rustiek, klassiek, landelijk, natuurlijk, robuust, modern of industrieel? Iedereen heeft natuurlijk een persoonlijke stijl voorkeur en daarom zijn wij continue op zoek naar meubelen in zoveel mogelijk variërende stijlen!

Schermafbeelding 2020-05-17 om 15.55.35

Werkplaats

Ben je benieuwd naar de werkende kracht achter Teakea? Kom een keer langs om kennis te maken met onze meubelmakers en interieur stylisten! Neem bijvoorbeeld een kijkje in de werkplaats of kom een kopje koffie met ons drinken in de gezellige winkel.

In ons pand in Tolbert hebben we een ruime werkplaats en kun je onmiddellijk in contact komen met onze meubelmakers. Wij houden altijd de vinger op de pols wanneer het gaat om de productie en de vooruitgang van ons maatwerk. 

We horen graag hoe we jouw meubel wensen kunnen realiseren tot werkelijkheid! 

ms7?
get

Locatie: Tolbert
Adres: Leuringslaan 40, 9356 VM 

Telefoonnummer: 085 130 2543
Mail: teakea@info.nl