Binnenkijken bij de klant #4

door | 26 maart, 2021 | Achter de schermen | 0 Reacties

Yes! Het is weer tijd om een kijkje achter de schermen te nemen bij een aantal van onze klanten.  Ontdek hoe ons maatwerk schittert in deze verschillende badkamers. Afgelopen weken hebben wij bijzonder veel badkamer maatwerk verzoeken gekregen, echt superleuk! Hier hebben wij vol enthousiasme aan gewerkt en de resultaten mogen er wezen. Lees gauw verder…

De moderne ‘Scandi’ badkamer

Bij een Scandinavisch badkamer design staat comfort, licht en evenwicht voorop. Badkamermeubelen hebben vaak een minimalistische en strakke stijl. Natuurlijk licht en zachte (witte) kleuren spelen ook een grote rol. Tot slot, worden lichte houtsoorten natuurlijk veelgebruikt binnen een ‘Scandi interieur.’ Denk hierbij aan een wastafel of plankje van beuken- en eikenhout.

Zo hebben ook twee van onze klanten gekozen voor deze stijl in hun badkamer. Beiden klanten hebben gekozen voor een witte ronde waskom, een zwevende wastafel met grote lades en een eiken wastafelblad. De een heeft gekozen voor een robuust en onbewerkt blad met een ruwe rand, en de ander heeft gekozen voor een strak en glad afgewerkt blad. Beiden prachtig!

high_res-2
high_res-3

De natuurlijke badkamer

Bij een natuurlijke badkamer staan de materialen hout en riviersteen voorop. Deze pure materialen brengen de natuur in huis! Badkamermeubelen die passen bij deze stijl hebben meestal een iets wat stoerdere en hippe uitstraling. 

 

Zo hebben de volgende twee klanten dus gekozen voor deze stoere look in hun badkamer. Beiden klanten hebben gekozen voor een vrij robuuste wastafel van donker hout en een grote rivierstenen waskom. Opnieuw zijn beiden badkamers super geslaagd!

www
high_res-4

De Griekse badkamer

Voor een Griekse badkamer stijl, zijn opnieuw natuurlijke materialen key! Vooral natuursteen, hout en schelp geven die traditionele Griekse of Romeinse badhuis sfeer. De laatste badkamer maatwerk klant koos voor deze stijl. De houten hoek wastafel, de waskom van schelp en de witte en blauwe kleurtinten creëren samen het totaal plaatje voor een Griekse badkamer!

Ben jij helemaal fan van deze badkamers en heb je nu ook een eigen idee gekregen voor je badkamer?

Geef ons dan gauw een belletje!

 

high_res-1
Deel dit bericht

Teakea’s blog

92a99a23-e8d1-4323-9b0a-2416fca15151-1

Home & Living Store Teakea 

Teakea bestaat al ruim 10 jaar! Wij hebben een grote liefde voor het ontwerpen en maken van maatwerk meubelen.  Wij streven ernaar meubels te maken die perfect aansluiten op persoonlijke wensen van onze klanten. Als kleinschalige meubelmakerij zijn we de afgelopen jaren doorgegroeid tot meubelmakerij én woonwinkel! 

Volg ons

Insta inspiratie

Maatwerk 

Onze Woonwinkel in tolbert

1500m2

Bezoek onze woonwinkel!