Binnenkijken bij de klant! #3

door | 6 november, 2020 | Achter de schermen | 0 Reacties

Alweer ons derde binnenkijken blog! Neem een kijkje achter de schermen bij onze klanten en ontdek hoe ons maatwerk schittert in verschillende woningen. In dit blog beginnen we meteen met een bijzonder maatwerk verzoek: een complete houten keuken! Daarnaast hebben we de afgelopen weken nog veel meer interessante maatwerk opdrachten binnengekregen, o.a. verzoeken voor tafels, tv kasten, en zelfs een enorme opbergkast voor in de hal.

Brand de nieuwsgierigheid al? Lees dan gauw verder!

893dc6b5-15e1-4a3a-bdb4-04ebbbc27d4f
d955390c-e720-4978-bd38-52b963c1c21f
De Frans eiken keuken 

Er is hard gewerkt aan deze houten keuken en het resultaat is prachtig: Wat een strakke, ruimtelijke en warme keuken is het geworden!

Het keukenblad, de kastjes en de plankjes zijn gemaakt van frans eiken of wit laminaat. Het eikenhout is afkomstig van een hout plantage in Frankrijk. Een duurzaam keukentje dus 😉

Het hout is voor de montage glad afgewerkt en behandeld met een beschermlaag tegen vocht en vet vlekken. Vervolgens is de complete keuken vakkundig gemonteerd bij de klant thuis. 

De keuken heeft super veel verschillende lades, deurtjes en plankjes. Achter elk deurtje kun je een grote open opbergruimte vinden of een set van plankjes voor de borden en kopjes. Praktisch en stijlvol!

Iedere klant heeft natuurlijk specifieke woonwensen. Dus wil je meer plankjes, of juist meer open lade ruimte? Alles is volledig aanpasbaar om je droom keuken te realiseren. Zo kun je dus ook de stijl, de hout afwerking en de kleur volledig zelf uitkiezen.

Voor deze keuken is er gekozen voor een traditionele en rustieke stijl door de warme tinten en de typerende noest structuur van het eikenhout. Zo ontstaat er enorm veel sfeer en gezelligheid in de keuken!

a3cd3c2c-243e-468e-ad3f-b650decbbc43
33540a26-5944-47ca-af14-373a0d252507
De strakke en ruimtelijke hal kast

Hè, wit hoogglans? Dat is wat heel anders dan ons gebruikelijke houten maatwerk!

We staan er wellicht wat minder bekend om, maar wij leveren ook maatwerk van andere meubel materialen zoals dit hoogglans laminaat. Dit materiaal is ideaal voor moderne meubelen zoals deze kast. Hoe meer licht er op het hoogglans laminaat valt, hoe meer het glimt!

Het gesloten model van de kast geeft de hal een overzichtelijk en ruimtelijk gevoel. Alle jassen, tassen mutsen en sjalen kunnen netjes en makkelijk opgeborgen worden: stijlvol en praktisch!

De kast heeft 4 grote opbergvakken met een push to open systeem, 2 grote schuifdeuren met daarachter een ingebouwde kapstok en nog 3 kleinere lades. Kortom, enorm veel opberg ruimte! Zo heb je lekker geen troep in de hal rondslingeren.  😉

Deze kast is dus erg gesloten en modern, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer open inbouw kast. Bijvoorbeeld een kast met veel plankjes, open vakjes of glazen deurtjes.

Letterlijk alles, van de afmetingen tot de materialen en kleuren, kan worden gepersonaliseerd gebaseerd op jouw woonwensen!

e0a21d97-a0c9-43e6-b00c-c8ed94032a5a
938d36e9-9373-4686-88e5-67f117d269fa
Woonkamer setje: TV meubel & wandtafel  

Tot slot hebben wij nog een stijlvolle woonkamer maatwerk set mogen ontwerpen en maken!

De set bestaat uit een strak en modern TV meubel en een modern-industriële wandtafel. Beiden meubelen hebben wel wat weg van een Scandinavische en moderne woonstijl.

De meubelen zijn gemaakt van ons ‘geliefde eikenhout’. Het eikenhout is bij beiden meubelen strak en glad afwerkt om zo voor een zachte structuur en een moderne look te zorgen. 

Het TV meubel heeft schattige een deurtje en twee ruime lades. De lades hebben een comfortabel push to open en soft close combinatie lade-sluiting-systeem. Good choice! 😉 En super handig om wat rondslingerende spulletjes of old-school dvd’s in te bewaren. 

Het gesloten model van het tv meubel creëert een overzichtelijk en ruimtelijk gevoel in de woonkamer. Dit past super goed bij het strakke en modern-industriële look van het wandtafeltje.

Al met al, een super leuk setje waar wij zeer tevreden over zijn!

Heb je nu zelf een maatwerk idee gekregen? 


Ben je nieuwsgierig geworden nu je over al deze verschillende maatwerk ontwerpen hebt gelezen? Of heb je zelfs al  een maatwerk idee? Laat ons weten hoe we jou kunnen helpen om je interieur wensen te realiseren. Geen verzoek is te gek voor ons! Naja, behalve zwevende tafels…

Kom vooral gezellig langs in onze showroom in Tolbert en dan drinken we gezellig een kopje koffie! Bellen of mailen kan natuurlijk ook altijd als je dat prettiger vind! 😉

Deel dit bericht

Teakea’s blog

92a99a23-e8d1-4323-9b0a-2416fca15151-1

Home & Living Store Teakea 

Teakea bestaat al ruim 10 jaar! Wij hebben een grote liefde voor het ontwerpen en maken van maatwerk meubelen.  Wij streven ernaar meubels te maken die perfect aansluiten op persoonlijke wensen van onze klanten. Als kleinschalige meubelmakerij zijn we de afgelopen jaren doorgegroeid tot meubelmakerij én woonwinkel! 

Volg ons

Insta inspiratie

Maatwerk 

Onze Woonwinkel in tolbert

1500m2

Bezoek onze woonwinkel!