Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Kiezeltegels - Wand & Vloer

(12 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Prijs
  1.  
    6
    7

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Kiezel Wandbekleding

Teakea is van mening dat uw interieur ontspanning en inspiratie moet geven. Deze twee onmisbare gevoelens zijn te versterken met het uiterlijk van wanden en vloeren. Daarom leveren wij karakteristieke natuurstenen muurdelen, wall cladding, kleurrijke kiezeltegels en teakhouthouten clicktegels.

Kiezeltegels en kiezelmatten

Als u de verschillende kleuren van de kiezeltegels ziet bent u meteen geïnspireerd en vraag u zichzelf af welk ontwerp het best bij u past en waar het toegepast zou kunnen worden. Op de kiezeltegels hebben alle kiezelsteentjes een gelijke dikte en soortgelijke diameter. De kiezelstenen worden zorgvuldig met de hand gesorteerd en zijn zeer sterk vastgelijmd op de tegel, zodanig dat de tegels perfect op elkaar aansluiten en de kiezeltegel geen water absorbeert waardoor de kiezels kunnen loslaten. Een veelgehoord probleem van klanten die andere leverancier hebben geprobeerd.

De kiezeltegels en kiezelhoeken hebben steentjes van verschillende prachtige kleuren, maar van dezelfde grootte die mooi in elkaar kunnen worden samengevoegd tot een mooie kiezelstenen vloer of kleurrijke kiezelwand. De kiezelsteentjes worden grondig gewassen en verpakt in stevige en goed afgesloten dozen.

Een kiezelstenen vloer of wand geeft een exotisch en natuurlijke look & feel aan elk interieur. Naast het prachtige gezicht voelen de tegels ook heerlijk aan uw voeten en handen. Daarnaast geeft het kiezelprofiel een goede doorbloeding aan uw voeten. Een kiezelvloer is zeer geschikt voor in een natte ruimtes zoals badkamer, sauna en toilet. Andere mooie toepassingen zijn bijvoorbeeld in de tuin, buitenmuur, boven het keukenblad, alles is mogelijk. Teakea levert de vloeren tegen een lage prijs met de hoogst mogelijke kwaliteit in Nederland, België en Duitsland. Teakea verzendkosten zijn gratis binnen Nederland vanaf € 50, Duitsland en België vanaf € 150. 

     - Formaat: 30 x 30 x 1 cm

     - Inhoud doos: 11 matten

     - Oppervlakte: 1m2

     - Legsysteem: interlocking

     - Prijs: vanaf € 50 per m2

     - Gratis verzending

     - Makkelijk zelf te plaatsen

     - Tegenwoordig zijn alle kleuren muurfillers te gebruiken

Veilig Natuursteen tegelvervoer:

Op basis van eerdere ervaringen heeft onze leverancier een speciaal verpakking systeem ontwikkeld waardoor de natuursteentegels niet breken of barsten tijdens het transport naar uw huis of locatie.

Kiezel Wandbekleding Onderhoud

Kiezelvloeren en wanden zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten en kan zonder probleem verwerkt worden in de combinatie met vloerverwarming.
Kiezeltegels stimuleren de doorbloeding van uw voeten door de oneffen structuur. Het aanleggen van kiezeltegelvloeren en -wanden lijkt op normaal tegelwerk, echter is het belangrijk de kiezelvloer of wand na het leggen licht te impregneren alvorens u gaat beginnen met het voegen, op deze manier trekken er geen kleurstoffen uit het voegsel in uw kiezelvloer. Na het invoegen impregneert u de gehele vloer nogmaals waardoor uw vloer goed beschermd is tegen vocht en vuil. Houd er rekening mee dat u iets meer tegellijm en voegsel nodig heeft dan bij normale tegelwerkzaamheden. Gebruik waterdicht voegsel en lijm.

Onderhoud:

Voor de duurzaamheid en het gemak van onderhoud raden wij aan Nano Protector Steen & Hout te gebruiken

     -  BioProtector producten maken behandelde materialen kalk-, vuil-, water en olieafstotend

      - UV bestendig en verlengen de levensduur aanzienlijk.

     - Vocht en vuil kan zich na aanbreng niet meer hechten

     - Klik op deze YouTube link voor een demonstratie

Heeft u specifieke vragen over meubel onderhoud? Neem contact met ons op en wij helpen u verder

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we uw wensen toch waarmaken door contact met onze leverancier op te nemen en u te voorzien van andere natuursteen tegels, kiezeltegels en wallcladding. Bel naar 050 404 0466 of mail naar info@teakea.nl.

Maatwerk

Teakea beschikt over een eigen werkplaats waardoor we op bestelling alle soorten teakhouten meubelen op maat kunnen maken. Heeft u bijzondere wensen dan kunt u mailen via info@teakea.nl of ons bellen op 050 - 404 04 66.

Combineren?

Als u de Kiezel Wandbekleding, natuursteen tegels, kiezeltegels, teakvloerdelen en/of wallcladding wilt combineren met bijvoorbeeld marmeren wasbakken, natuursteen waskommen, klassieke wastafelmengkranen en/of badkamermeubelen, dan is dit mogelijk en kan een korting worden besproken. Dus voor Kiezel Wandbekleding komt u bij Teakea.nl