Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Vloeren & Wanden

(38 artikelen)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

29 artikel(en)

Wanden & vloeren van Teakea

Teakea is van mening dat uw interieur ontspanning en inspiratie moet geven. Deze twee onmisbare gevoelens zijn te versterken met het uiterlijk van wanden en vloeren. Daarom leveren wij karakteristieke natuurstenen muurdelen, wall cladding, kleurrijke kiezeltegels en teakhouthouten clicktegels.

Kiezeltegels

Als u de verschillende kleuren van de kiezeltegels ziet bent u meteen geïnspireerd en vraag u zichzelf af welk ontwerp het best bij u past en waar het toegepast zou kunnen worden. Op de kiezelsteen wand- en vloertegels hebben alle kiezelsteentjes een gelijke dikte en soortgelijke diameter. De kiezelstenen worden zorgvuldig met de hand gesorteerd en zijn netjes vastgelijmd op de tegel, zodanig dat de tegels perfect op elkaar aansluiten en de kiezeltegel geen water absorbeert waardoor de kiezels kunnen loslaten. De kiezeltegels en tegelhoeken hebben steentjes van verschillende kleuren, maar van dezelfde grootte die mooi in elkaar kunnen worden samengevoegd tot een mooie kiezelstenen vloer of kleurrijke kiezelwand. De kiezelsteentjes worden grondig gewassen en verpakt in stevige en goed afgesloten dozen. De tegels zijn 30 x 30 cm en worden per 1m2 geleverd.

Natuursteen tegels

De natuursteen muurtegels zijn naadloos afgewerkt en hebben geen filler nodig. Gemaakt van het mooiste natuursteen in verschillende mooie kleuren. De steentjes zijn 3 x 3 cm, de tegels 30 x 30 cm en worden per 1m2 geleverd.

Wallcladding

De natuurstenen muurdelen zijn gemaakt van rechte horizontale tegelrijen, die nauw met elkaar zijn verbonden. Als u weleens vervelende gaten tussen de rijen heeft ervaren of niet in staat was om twee afzonderlijke tegels zonder problemen samen te voegen, dan weten wij hoe frusterend dit kan zijn. Met de stenen wandbekleding van onze leverancier zult u dit probleem niet ondervinden. Door een strikte kwaliteitscontrole zullen deze situaties nooit ontstaan.

Teak clicktegels

Wees creatief en ontdek zelf hoe eenvoudig het kan zijn om een luxueuze look in uw tuin of badkamer te creëren met onze Teakhouten Clicktegels / vloerdelen. In een handomdraai transformeert u uw binnen- of buitenvloer met het eenvoudige clicksysteem. Het teakhout op de vloertegels is gemaakt van gerecycled teakhout. We kunnen dan ook met trots melden dat er geen stukje regenwoud is gekapt in het productieproces. Het unieke en stijlvolle ontwerp is in alle mogelijke toepassingen bruikbaar. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierin voorop.

Veilige Natuursteen tegelvervoer:

Op basis van eerdere ervaringen heeft onze leverancier een speciaal verpakkingsysteem ontwikkeld waardoor de natuursteentegels niet breken of barsten tijdens het transport naar uw huis of locatie.

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem dan contact met ons op, wellicht kunnen we uw wensen toch waarmaken door contact met onze leverancier op te nemen en u te voorzien van andere natuursteen tegels, kiezeltegels en wallcladding. Bel naar 050 404 0466 of mail naar info@teakea.nl.

Maatwerk

Teakea beschikt over een eigen werkplaats waardoor we op bestelling alle soorten teakhouten meubelen op maat kunnen maken. Heeft u bijzondere wensen dan kunt u mailen via info@teakea.nl of ons bellen op 050 - 404 04 66.

Combineren?

Als u de natuursteen tegels, kiezeltegels, teakvloerdelen en/of wallcladding wilt combineren met bijvoorbeeld marmeren wasbakken, natuursteen waskommen, klassieke wastafelmengkranen en/of badkamermeubelen, dan is dit mogelijk en kan een korting worden besproken.