Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Versteend houten waskommen

(2 artikelen)

Versteend houten waskommen

Een opkomende trend in natuurstenen waskommen zijn versteend houten wasbakken. Net als riviersteen, onyx en marmeren waskommen zijn deze bijzonder gevormde wasbakken eeuwenoud.

Bij Teakea hebben we altijd wel een leuke partij versteend houten waskommen voorradig. Mocht je de houten waskommen in het echt willen ervaren dan ben je van harte welkom in onze showroom. De kommen zijn tevens direct te bestellen in de webshop. Omdat niet alles online staat is het altijd raadzaam om ons van te voren te bellen, wellicht kunnen we iets voorbereiden in plaats van lang zoeken.


Teakea is specialist in rijke en natuurlijke materialen

Teakea heeft jarenlange ervaring in Indonesië en heeft in dit magistrale land vele contacten opgebouwd met lokale producenten. Op deze manier creëren we korte lijnen op grote afstand. Af en toe gaan we op bezoek om processen te verbeteren en hen te helpen in hun business. 

Waar zet ik een versteend houten waskom op?

Versteend houten waskommen variëren enorm in kleur; van geel, lichtbruin tot donkerbruin. Eiken badkamermeubelen en eiken wastafelbladen behandeld met een van de 40 rubio monocoat kleuren zijn zeer geschikt. Omdat eiken van nature zeer licht van kleur is laat het zich eenvoudig kleuren naar wens.

Met een versteend houten waskom breng je een stukje natuur in de badkamer!