Woonwinkel in Groningen (open ma t/m zat)
Gratis verzending vanaf €50
30 dagen bedenktijd
Veilig en makkelijk betalen
 

Houten badkamermeubelen

(23 artikelen)
Winkelopties

Verfijn hieronder uw selectie

Prijs
 1.  
  549
  1370
Lengte
 1. meerdere lengtes mogelijk
 2. 50
 3. 50
Breedte
 1. 80
 2. 100
 3. 120
 4. 140
 5. 160
 6. 150
Hoogte
 1. Meerdere hoogtes mogelijk
 2. 80
 3. 30
 4. 55
 5. 25

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Houten badkamermeubelen in verschillende soorten hout en verkrijgbaar in elke maat

Houten badkamermeubelen gemaakt van eikenhout, teakhout en andere houtsoorten zoals noten en kersen is allemaal mogelijk bij Teakea. Naast een groeiend aanbod badkamermeubels uit eigen werkplaats leveren wij vanuit verschillende leveranciers. Verder kunnen wij elke badkamerwens doorvertalen naar prachtig maatwerk badkamermeubilair van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je een natuurlijke badkamer met hout of welke badkamer ideeën dan ook? wij staan overal voor open en denken graag mee. Mail ons op info@teakea.nl of bel ons via het nummer boven in de header. Uiteraard maken we het liefst een winkel- en werkplaatsafspraak om een beter beeld te schetsen.

Kijk rustig even rond in de Teakea webshop voor verschillende modellen badkamermeubels. Wanneer je vragen hebt horen we graag aan welke eisen jouw ideale houten badmeubel moet voldoen.

Naast maatvoering, laden, manden en vakken is de juiste houtbehandeling zeer belangrijk. Een houten badmeubel wordt elke dag volop gebruikt en trekt daarom veel vuil en vocht aan. Met onze behandelingsmethoden garanderen we een vuil- en vochtaftotende houten badkamermeubel. Naast kiezen uit een van de 40 hardwaxkleuren kun je denken aan een transparante impregneer behandeling met Trae Lyx 2 componentenlak of Rubio Monocoat. Op deze wijze behoudt je de natuurlijke look het best.

We bezorgen het badkamermeubel tot in de badkamer, echter sluiten we niet aan. Dit laten we over aan de specialisten die vaak worden ingehuurd om o.a. het sanitair aan te sluiten.

Houtsoorten en klassen

Afhankelijk van het totaalplaatje van uw badkamer kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en -klassen voor uw wastafelblad. Hieronder vindt u de verschillende houtsoorten en -klassen.

- Eiken wastafelblad: grof en natuurlijk rustiek. Lichte natuurlijke houtkleur. Rustiek eiken heeft grove noestvorming en natuurlijke barsten welke met houtvuller dichtgemaakt kunnen worden. Natuurlijk eiken heeft noesten tot 35 mm in diameter en geen natuurlijke barsten.

- Teak badkamermeubel: honingbruine kleur

- Steigerhouten badkamermeubel: old grey geïmpregneerd.

- Notenhouten badkamermeubel: natuurlijke donkerbruine kleur

- Kersenhouten badkamermeubel: licht rossig, bruin van kleur

- Wenge badkamermeubel: donker koloniale kleur


Houten badkamermeubel inspiratie

Naast het aanbod houten badkamermeubelen op teakea.nl kun je natuurlijk badkamerinspiratie hebben opgedaan bij vrienden, familie, een badkamerzaak, social media, etc. Om een concurrerende en realistische aanbod te kunnen doen zien we het liefst duidelijke voorbeelden met zo veel mogelijk informatie.

HOUTEN WASTAFELBLAD KLEUREN EN BESCHERMEN

Voor de bescherming van een houten badkamermeubel behandelen wij het hout met Rubio Monocoat oil plus 2c hardwaxolie. Deze ultieme beschermer is geschikt voor elk houtsoort en is naast een transparante uitvoering beschikbaar in 40 verschillende kleuren. Een onbehandelde houten badkamermeubel laat zich eenvoudig kleuren vanwege de lichte kleur. De andere donkere houtsoorten geven dus een donkerder effect. Mocht u zeker willen zijn van het kleureffect dan kan elke klant maximaal 3 houtstalen aanvragen via houtstalen@teakea.nl.

- De nerfstructuur van het mooie houten wastafelblad wordt bij elke kleur behouden

- Rubio Monocoat Hardwaxolie is eenvoudig aan te brengen in meerdere lagen

- Rubio Monocoat Hardwaxolie stoot vuil en vocht af en voorkomt hiermee typische badkamervlekken

- Rubio Monocoat Hardwaxolie biedt een stootvaste en krasvrije bescherming

- Rubio Monocoat Hardwaxolie heeft een hoge slijtvastheid dus hoeft het niet binnen afzienbare tijd worden herbehandeld


Een houten badkamermeubel aan de wand bevestigen voor een zwevend effect.

Voor de ophanging van een houten badkamermeubel verkopen beugels die veel gewicht kunnen dragen. Mocht  je hier vragen over hebben dan kun je ons het best een mail sturen via info@teakea.nl.

Teakea is een uitstekende keuze als het om een houten badkamermeubel gaat!