Badkamer Inspiratie

Na de drukte van alledag relaxen in je eigen huis is belangrijk voor iedereen. Als de inrichting en styling in balans zijn geeft je dat de juiste sfeer om te kunnen ontspannen. Een mooie badkamer met een natuurlijke sfeer laat je tot rust komen en geeft je daarmee nieuwe inspiratie en energie.

Teakea biedt een ruim assortiment houten badkamermeubels waarmee je jouw badkamer sfeervol kunt inrichten. Leverbaar in diverse standaardmaten maar je persoonlijke wensen vertalen wij ook graag naar vakkundig maatwerk. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Hout is een prachtig materiaal voor het maken van badkamermeubels. Als materiaal geeft hout met zijn tekening en kleurschakeringen een natuurlijke sfeer en ambiance aan de badkamer. Teakea werkt graag met eikenhout omdat deze degelijke houtsoort zowel stoer en robuust als in fijne afwerking gebruikt kan worden. Dat geeft heel veel mogelijkheden in het realiseren van jouw ideeën over je droombadkamer.

Een greep uit onze collectie 

 

Eiken Badkamermeubel Hammerfest

Eiken Badkamermeubel Hammerfest

Eiken Badkamermeubel Hammerfest | 120 x 50 x 80 cm

  

Eiken Badkamermeubel Stavanger

Eiken Badkamermeubel Stavanger

Eiken Badkamermeubel Stavanger | 160 x 50 x 30 cm

 

 

Eiken Badkamermeubel Levanger

Eiken Badkamermeubel Levanger

 Eiken Badkamermeubel Levanger | 120 x 50 x 55 cm  

 

De prachtigste natuurstenen waskommen vind je bij Teakea tegen scherpe prijzen. Iedere waskom is uniek in tekening en structuur.

Waskommen

  Waskommen & Wastafels

 

Graag denken wij met je mee over het perfect inrichten van je badkamer met houten meubelen. Onze meubelmakers maken naar jouw wensen de mooiste meubelen.

Wil je meer weten neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Teakea verkoopt uitsluitend verantwoord geproduceerd hout en topkwaliteit houten meubelen.